Новости

Pro-Ject Stereo Box S3 BT компактний підсилювач звуку

Pro-Ject Stereo Box S3 BT компактний підсилювач звуку з Bluetooth

Pro-Ject Stereo Box S3 BT компактний інтегральний стереопідсилювач/ресивер с 2 аналоговими входами RCA та Bluetooth.

Інтегральний підсилювач буде доступний у всіх дилерів Pro-Ject з листопада 2022 року за ціною 399€.

Три входи, новітнє бездротове підключення і висока продуктивність при невеликих розмірах — це про новий інтегральний підсилювач Stereo Box S3 BT, який представила австрійська компанія Pro-Ject Audio Systems. Деякі налаштування унеможливлюють використання великих підсилювачів, але завдяки зусиллям інженерів Pro-Ject Audio Systems з Stereo Box S3 BT користувач отримує потужний звук у надкомпактному корпусі.

Підсилювач оснащений адаптером Bluetooth з підтримкою кодека aptX HD, що дозволяє транслювати на нього музику з мобільних ґаджетів з максимально можливою на сьогодні якістю.

Stereo Box S3 BT має достатню потужність для роботи з акустикою, забезпечуючи фантастичну якість звуку. Підсилювач має два аналогових входи RCA, вихід з нормуючого підсилювача мініджек 3,5 мм можна підключити до додаткового підсилювача, активних колонок або сабвуфера. Потужність підсилювача 21 Вт на канал при роботі на навантаження номінальним опором 8 Ом і 40 Вт при навантаженні 4 Ом. Для підключення акустичних систем передбачені якісні гвинтові термінали. Блок живлення у пристрою зовнішній 20 В/3 A. 

Stereo Box S3 BT інтегральний підсилювач звуку

Завдяки своєму крихітному форм-фактору Stereo Box S3 BT підходить для будь-якого середовища. Повністю металевий корпус не тільки виглядає чудово, але й захищає від вібрацій та небажаних перешкод. На передній панелі розташовані масивний регулятор гучності, клавіша ввімкнення живлення і кнопка для перемикання активного входу зі світлодіодним підсвічуванням. Для зручності підсилювач керується дистанційно.

Новий Stereo Box S3 BT ретельно розроблений і виготовлений вручну в Європі та доступний у чорному та сріблястому кольорах. Виробник стверджує, що завдяки незмінному дизайну та міцному алюмінієвому корпусу Stereo Box S3 BT створений для вічності. Рекомендована роздрібна ціна в Європі становить 399 євро.

Технічні характеристики Pro-Ject Stereo Box S3 BT

  • Вихідна потужність: 2 x 40 Вт при 4 Ом
  • BT 5.0 із підтримкою aptX HD (24 біти, до 48 кГц)
  • Лінійні входи: 2 x стерео RCA
  • Вхідний опір: 25 кОм
  • Вихід з нормуючого підсилювача: мініджек 3,5 мм
  • ІЧ пульт дистанційного керування в комплекті
  • Розміри (Ш х В х Г): 10,3 x 3,7 x 11,5 см
  • Вага: 450 г (без блока живлення)

Автор публикации

не в сети 3 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий