Новости

Audiodinamica – Hi-Fi стартап з Італії

Audiodinamica інноваційний Hi-Fi стартап з Італії

Компактні, кубоподібні та (за бажанням) барвисті – так виглядають компоненти молодого італійського бренду Audiodinamica. Зараз вони доступні в Німеччині, Австрії та Швейцарії безпосередньо від дистриб’ютора Live Act Audio, що знаходиться в Зонтгофені.

Портфоліо Audiodinamica наразі включає попередній підсилювач BeCube Line, монофонічний підсилювач потужності BeCube Mono (див. головне зображення), фонопідсилювач BeCube Phono та два трансформатори MC BeCube SUT No. 2 і №3. Також для любителів навушників є підсилювач для навушників BeCube.З точки зору звучання звукові куби не повинні поступатися великим компонентам, незважаючи на довжину ребер всього 15 сантиметрів.

Завдяки окремому блоку живлення BeCube Power можна покращити звук до трьох BeCube. Протягом наступного року також з’являться цифро-аналоговий перетворювач, стример і ламповий підсилювач.

Hi-Fi компоненти від Audiodinamica доступні в різних кольорах і, за бажанням, з індивідуальними мотивами передньої панелі. Згідно з Audiodinamica, на простий та оригінальний дизайн надихнув Дітер Рамс, легендарний дизайнер Braun.

Hi-Fi компоненти від Audiodinamica доступні в різних кольорах

Live Act Audio пропонує горду п’ятирічну гарантію. Ціни на BeCube Line починаються приблизно від 3000 євро.

Заснована Audiodinamica у 2019 році в Турині, Італія. Її засновників об’єднує пристрасть до деталей і досконалості, і вони об’єднали зусилля, щоб насолоджувати слух і зір усіх тих, хто любить музику. Цей проект містить вібрації Італії, землі її засновників.

Audiodinamica — це інноваційний стартап, він одержимий приділяти увагу дрібним деталям, і зосереджений не лише на відтворенні найкращого звуку, але й на забезпеченні надзвичайної гармонії з дизайном вашого помешкання.

компактні hifi колонки портативна акустика

Audiodinamica прагне запропонувати найсучаснішу технологію для домашнього відтворення музики в яскравому та сучасному корпусі. Місія компанії полягає в тому, щоб створювати продукти (підсилювачі, лінії, фоносистеми, підвищуючий трансформатор, ЦАП, стример і динаміки) за межами звичайної уяви та з дуже високою доданою вартістю з точки зору персоналізації (з матеріалами та кольорами).

Автор публикации

не в сети 3 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий