Авто

Audiomobile презентує нові сабвуфери серії Encore 44

Audiomobile постачає нові сабвуфери серії Encore 44

Нова серія Encore, яку Audiomobile розробляла протягом трьох років, представляє собою першу в галузі серію низькопрофільних автомобільних сабвуферів потужністю 1000 Вт.

Завдяки абсолютно новій платформі, Audiomobile Encore базується на технологіях оригінальної серії Elite, а також на перевірених технологіях, які були розроблені для високопотужних сабвуферів Prosound.

Водночас серія Encore має низку передових, унікальних технологій, зокрема величезну подвійну звукову котушку OFC на потужному корпусі TIL. Щоб впоратись з цим екстремальним тепловим навантаженням, Encore має як верхнє, так і нижнє лите закорочуюче кільце (FSD), а також унікальну радіальну пластину проміжного охолодження ICAR, що забезпечує неперевершену теплопровідність і надзвичайно низьку індуктивність, незалежно від положення звукової котушки.

Особливості серії акустики Encore

Завдяки безпрецедентній продуктивності в низькопрофільному динаміку, нова серія Encore забезпечує дивовижний лінійний Xmax 19 мм і витримує понад 1000 Вт RMS. Це стало можливим лише завдяки комбінованій горизонтальній і вертикальній технології SuperCool (Stasis Uni-Polar Endo-Radial). Ця воістину унікальна вертикальна конструкція охолодження являє собою квантовий стрибок у конвекційному охолодженні двигунів сабвуфера, оскільки вона забезпечує прямий високошвидкісний потік повітря над обмотками котушки, на відміну від традиційних конструкцій вентиляційних отворів з осьовими полюсами, які насправді не забезпечують ефективне охолодження звукової котушки.

Серія 4K також включає запатентований проміжний охолоджувач ICAR, а також унікальний алюмінієвий FSD (пристрій стабілізації потоку), які разом значно знижують індуктивність, зменшують інтермодуляційні спотворення та практично усувають компресію потужності. Все це призводить до більшої продуктивності і більшої потужності.

Особливості серії Audiomobile Encore:

– унікальний Т-подібний розширений магнітний зазор із розширеним алюмінієвим замикаючим кільцем;

– запатентований алюмінієвий проміжний охолоджувач ICAR зменшує компресію потужності та спотворення;

– запатентована система вентиляції двигуна SuperCool забезпечує високу швидкість прямого примусового охолодження звукової котушки;

– преміальний композитний ламінований, криволінійний профіль, сендвіч-конус, з пилозахисним ковпачком з вуглецевого волокна;

– унікальний двигун із низьковуглецевої сталі алмазної огранки з полірованим цинковим покриттям.

Ця безпрецедентна комбінація функцій забезпечує максимальну музичну потужність до 4000 Вт і розроблена для оптимальної роботи як в герметичних, так і в вентильованих корпусах.

Додаткові функції включають високоефективну підвіску з високоякісним обрамленням EROM преміум-класу, посилену великим плоским павуком із вбудованими провідними дротами, щоб забезпечити до 2 дюймів від піку до піку.

Ця продуктивність укладена в дуже компактні 4,9- та 5,9-дюймові монтажні глибини. Вартість серії Encore починається від 650 доларів США.

Автор публикации

не в сети 3 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий