Новости

XGIMI MoGo 2 Pro портативний проектор на CES 2023

XGIMI MoGo 2 Pro портативний проектор на CES 2023

Портативні проектори стали дуже популярними під час пандемії. Мільйони споживачів шукали спосіб замінити кінотеатр на доступний пристрій home cinema. Ми великі шанувальники кінотеатру просто неба, це чудовий спосіб дивитися фільми, якщо у вас є для цього простір та необхідне обладнання. XGIMI, провідний бренд інтелектуальних проекторів і проекційних екранів, оголосив, що на CES 2023 презентує новий портативний проектор XGIMI MoGo 2 Pro.

Що нового в XGIMI MoGo 2 Pro

XGIMI анонсують, що проектор MoGo 2 Pro стане першим бюджетним пристроєм з розширеними можливостями та видатними характеристиками. Він не тільки простий у використанні, але й надзвичайно потужний. Завдяки простому налаштуванню чому ви можете використовувати проектор прямо з коробки. Легкий досвід користувача — це те, чим відомі продукти XGIMI.

На відміну від плоскопанельного телевізора, для якого потрібно виділити максимально безпечне місце, XGIMI MoGo 2 Pro можна переміщати та розміщувати в будь-якій кімнаті або навіть брати з собою в подорож. 

Більшість традиційних проекторів доводиться ретельно налаштовувати і кожного разу змінювати налаштування системи в новому місці. Це забирає багато часу та зусиль, а іноді буває дуже незручно. XGIMI подумали про це та вирішили запропонувати в 2023 році креативне рішення.

Технологія ISA (Intelligent Screen Adaption) включає автофокус, автоматичну вертикальну корекцію трапецеїдальних спотворень, уникнення перешкод і інтелектуальне вирівнювання екрана. Спираючись на поточну версію, XGIMI додає три вдосконалення для версії ISA 2.0: плавне автоматичне виправлення спотворень, плавне автофокусування та інтелектуальний захист очей.

Більшість функцій ISA виконуються без переривання проекції, що покращує враження від перегляду. Водночас відтворене зображення є швидшим і точнішим. Інтелектуальне фокусування та стабілізація відбуваються автоматично та залишаються непомітними для користувача, оскільки тепер вам не потрібно власноруч налаштовувати ці функції (в порівнянні з попередньою версією ISA).

XGIMI MoGo 2 Pro портативный проектор 2023

Більше функцій

XGIMI MoGo 2 Pro є доступним компактним проектором, проте виробник стверджує, що він забезпечує якість зображення на рівні кінотеатрального проектора. MoGo 2 Pro може проектувати зображення розміром до 200 дюймів із світловипромінюванням 350 люмен ISO (через світлодіодне джерело світла). 

Світлодіодний проектор MoGo 2 Pro має власну роздільну здатність дисплея 1080p і підтримує формат HDR 10.

Потужності 350 люмен зазвичай недостатньо, щоб підтримувати висококонтрастне проектоване зображення. Тому ми очікуємо, що підтримка HDR виправить цю картину.

MoGo 2 Pro має елегантний і мінімалістичний дизайн, з вагою 2,2 фунта і висотою 6,54 дюйма. Його компактність полегшує розміщення та перенесення в умовах обмеженого простору приміщення.

Ми опублікуємо більше інформації про нові функції, ціни та доступність після того, як MoGo 2 Pro буде показано на виставці CES 2023.

XGIMI MoGo Pro є вдалим вибором для тих, хто хоче придбати портативний проектор вже зараз. Нова модель XGIMI MoGo 2 Pro побудована на основі свого попередника.

Модель MoGo Pro ($499) 2019 року включає:

  • ОС Android TV™ і Chromecast buit-in
  • Bluetooth
  • Акустична система Harman Kardon
  • Підтримка Google Assistant
  • Можливість перегляду 3D (3D проектор)

Автор публикации

не в сети 2 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий