Обзоры

Як підключити безпровідні навушники до телефону

Як підключити безпровідні навушники до телефона

Якщо у вас виникли проблеми з Bluetooth-навушниками, ми тут, щоб вам допомогти вам їх вирішити. Читайте далі, щоб дізнатися, як підключити безпровідні навушники до телефону iPhone та Android.

Підготовчі кроки:

  • Переконайтеся, що ваш пристрої знаходяться на відстані не більше п’яти метрів один від одного. Чим ближче, тим краще, оскільки ваш телефон зможе швидше знайти Bluetooth-навушники і простіше встановити з ними зв’язок.
  • Переконайтеся, що обидва пристрої заряджені. Не обов’язково, щоб показник заряду був 100%. Переконайтеся, що як навушниках, так і в телефоні залишилося достатньо заряду. У гіршому випадку один з пристроїв може раптово вимкнутися під час підключення і вам доведеться повторити все з початку.

Як підключити Bluetooth-навушники до iPhone

1) З головного меню перейдіть до Параметрів. Для цього натисніть значок у формі шестерні.

2) З Параметрів перейдіть в меню Bluetooth. Переконайтеся, що Bluetooth активовано (повзунок має бути зеленим).

Як підключити Bluetooth-навушники до iPhone
Як підключити безпровідні навушники до iPhone

3) Потім натисніть і утримуйте кнопку живлення на зарядному футлярі навушників. Щоб підключити навушники Bluetooth до iPhone, вам потрібно активувати режим сполучення на навушниках, утримуючи кнопку на зворотній стороні футляру. Залежно від ваших навушників, процес активації може відрізнятися.

В багатьох сучасних моделях (в тому числі Apple AirPods) достатньо повністю зарядити навушники, витягнути їх з футляру — і Bluetooth автоматично активується. Щоб дізнатися, як підключити безпровідні навушники інших виробників, перегляньте інструкцію з супутньої комплектації.

4) Нарешті виберіть ваші навушники в списку доступних пристроїв. Якщо Bluetooth-навушники не відобразилися в списку, спробуйте повторно просканувати пристрої Bluetooth. Ваші навушники можуть бути вказані з номером моделі, який містить літери і цифр.

Як підключити Bluetooth-навушники до телефону Android

1) Спочатку відкрийте налаштування. Ви можете знайти це в розділі «Програми» або проведіть пальцем униз від верхньої частини екрана та клацніть значок у формі шестірні у верхньому правому куті.

2) Далі торкніться Підключення.

3) Потім натисніть Bluetooth. Тут можна побачити, увімкнено чи вимкнено ваше з’єднання Bluetooth.

4) Потім натисніть Сканувати у верхньому правому куті екрана.

5) Потім натисніть і утримуйте кнопку живлення на навушниках. Щоб підключити навушники Bluetooth до телефону Android, вам потрібно активувати режим сполучення на навушниках. Залежно від ваших навушників, процес активації може відрізнятися.

В багатьох сучасних моделях (в тому числі Sony та Samsung) достатньо повністю зарядити навушники, витягнути їх з футляру — і Bluetooth автоматично активується. Щоб дізнатися, як підключити безпровідні навушники інших виробників, перегляньте інструкцію з супутньої комплектації.

Як підключити Bluetooth-навушники до телефону Android налаштування
Як підключити безпровідні навушники до телефону Android
Як підключити безпровідні навушники до телефону Android

6) Нарешті виберіть ваші навушники в списку доступних пристроїв. Якщо Bluetooth-навушники не відобразилися в списку, спробуйте повторно просканувати пристрої Bluetooth. Ваші навушники можуть бути вказані з номером моделі, який містить літери і цифр.

Після першого сполучення навушників вам не доведеться знову «Сканувати» доступні пристрої для їх підключення. Коли навушники перебувають у режимі сполучення, ви можете вибрати їх у списку пристроїв Bluetooth, з якими ви вже спарували ваш пристрій.

Тепер ви знаєте, як підключити безпровідні навушники до iPhone і телефону Android. Наполегливо рекомендуємо вам переглянути переглянути наш список найкращих бездротових навушників за посиланням.

Як підключити навушники до ноутбука з Windows 

1) На комп’ютері клацніть меню «Пуск» Windows. Кнопка меню «Пуск» Windows має форму логотипу Windows у нижньому лівому куті екрана.

2) Потім натисніть «Налаштування». Якщо ви використовуєте Windows 10, панель пошуку знаходиться у верхньому правому куті екрана. Якщо ви використовуєте старшу версію, рядок пошуку має знаходитися на панелі меню «Пуск». У рядку пошуку введіть «Налаштування».

3) Потім натисніть «Пристрої».

4) Далі натисніть повзунок поруч із Bluetooth, щоб увімкнути його. Якщо ви не бачите цієї опції, натисніть «Bluetooth та інші пристрої» на лівій бічній панелі.

5) Потім натисніть «Додати Bluetooth або інший пристрій».

6) У спливаючому вікні виберіть Bluetooth.

7) Натисніть і утримуйте кнопку живлення на навушниках. Щоб підключити навушники Bluetooth до комп’ютера з Windows 10, вам потрібно активувати режим сполучення на навушниках. Залежно від того, які навушники у вас є, це ввімкне їх і автоматично активує Bluetooth навушників. Щоб дізнатися більше, перегляньте інструкції, які постачаються з навушниками.

8) Нарешті виберіть назву своїх навушників зі списку, щоб об’єднати обидва пристрої. Ваші навушники можуть бути вказані з номером моделі, який може складатися з літер і цифр. Однак, якщо ви не пам’ятаєте номер моделі, ви завжди можете пошукати значок навушників.

Після того, як ви вперше сполучили навушники з комп’ютером, ви зможете знайти їх у списку пристроїв у розділі Bluetooth та інші пристрої (якщо вони перебувають у режимі з’єднання).

Як підключити навушники до ноутбука з Windows

Читайте також: Как подключить домашний кинотеатр к компьютеру

Автор публикации

не в сети 2 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий