Новости

Бездротові навушники Bowers & Wilkins Px8 McLaren Edition

Бездротові навушники Bowers & Wilkins Px8 McLaren Edition

Нещодавно Bowers & Wilkins, відомий британський аудіобренд преміумкласу, випустив разом із британським виробником суперкарів McLaren Automotive флагманські бездротові навушники Bowers & Wilkins Px8 McLaren Edition.

Модель побудована на еталонному стандарті якості звуку нових флагманських бездротових навушників Px8, а преміумдизайн говорить про партнерство з виробником розкішних суперкарів. У навушниках Px8 McLaren Edition поєднується стиль McLaren із високопродуктивним бездротовим звуком. Новинка оснащена запатентованою технологією шумопоглинання B&W, підтримує кодек Qualcomm aptX Adaptive, обробляє 24-бітний звук високої роздільної здатності при підключенні по USB-C, а в якості альтернативи підтримує і анологове зʼєднання 3,5 мм.

Поєднання елементів McLaren Automotive витончене і стильне. На відзнаку співпраці, яка триває з 2015 року, навушники Px8 McLaren Edition в ексклюзивній версії отримали елегантне сіре оздоблення Galvanic з помаранчевими вставками кольору папаї, Papaya orange, – фірмового кольору ранніх моделей авто McLaren, створених ще засновником компанії Брюсом Маклареном. Стриманий тон в тон логотип McLaren на оголов’ї доповнює виразний і вражаючий дизайн навушників.

Bowers & Wilkins and McLaren Automotive
McLaren 720S (2017-до сьогодні)

Партнерство базується на міцній технічній основі, яка вже була відзначена трьома нагородами iF design awards за системні інтеграції Bowers & Wilkins у McLaren Speedtail, McLaren GT і нещодавно гібридний McLaren Artura, який знову підняв рейтинг продуктивності аудіо завдяки тісній інженерній співпраці та оптимізації.

Навушники Px8 McLaren також підтримують оновлений музичний додаток Bowers & Wilkins, що дозволяє користувачам використовувати програму для відтворення музики на мобільних пристроях, включаючи Deezer, Qobuz, TIDAL і т. д. Музичний додаток також спрощує з’єднання між Px8 і мобільними пристроями, за допомогою регульованого еквалайзера дозволяє користувачам налаштовувати свій улюблений режим шумоподавлення і одночасно контролює потужність навушників.

Bowers & Wilkins Px8 навушники 2023

Бездротові навушники Bowers & Wilkins Px8 доповнює відповідний ексклюзивний футляр для переноски. Модель уже доступна на веб-сайтах Bowers & Wilkins і McLaren, а також в деяких роздрібних магазинах за ціною 799 євро.

Характеристики Px8 McLaren Edition:

  • Bluetooth протоколи і кодеки: aptX™ Adaptive, aptX™ HD, aptX™, AAC, SBC
  • Bluetooth профілі: A2DP, AVRCP, HFP, HSP, BLE GATT (Generic Attribute Profile)
  • Випромінювачі: 2 x 40 мм динамічний повнодіапазонний карбоновий драйвер
  • Мікрофони: 4x мікрофона для шумопоглинання + 2x мікрофона для телефонії
  • Спотворення (THD), %: <0,1 (1 кГц/10 мВт)
  • Тип батареї: літій-іонний
  • Термін служби батареї і зарядка: 30 годин відтворення + 15-хвилинна зарядка для 7 годин  відтворення
  • Аксесуари в комплекті: аудіокабель 1,2 м USB-C на 3,5 мм із стереорозʼємом; 1,2-метровий кабель USB-C — USB-C
  • Футляр для переноскиВага, г: 320 (без чохла)
  • Розміри, Ш х В х Г, мм (футляр для переноски): 189 x 63 x 233

Автор публикации

не в сети 2 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий