Новости События

JBL Classic Series серія hi-fi електроніки на CES 2023

JBL Classic Series серія hi-fi електроніки дебютує на CES 2023

JBL Classic Series — це комплексне рішення для вашої домашньої аудіосистеми. На CES 2023 ми побачимо новий стример, програвач компакт-дисків, інтегральний підсилювач і програвач вінілу від JBL. Лишилося тільки додати улюблені колонки.

Здається, тема «вінтажного аудіо» в 2023 році заграє новими барвами з низкою нових продуктів. З першого дня CES 2023 відомі hi-fi бренди презентували свої останні розробки під егідою переосмислення традиційного дизайну. 

Mission, Klipsch, Wharfedale і JBL були одними з перших брендів, які використали цей тренд у 2021 та 2022 роках. Схоже, цього року Harman вирішили прийняти естафету з новими Hi-Fi компонентами серії JBL Classic.

Серія «класичних» аудіопристроїв JBL поєднує позачасовий дизайн із сучасними технологіями відтворення та обробки звуку. Компоненти Hi-Fi, анонсовані сьогодні на виставці CES 2023, продовжують цю традицію. Нові компоненти приєднуються до відзначеного нагородами асортименту пасивних і активних колонок серії Classic.

Натхненням для створення цьогорічних пристроїв стали підсилювач JBL SA600 1960-х років і ексклюзивний інтегральний підсилювач SA750, представлені у 2021 році на святкування 75-ї річниці JBL. 

Інтегральний підсилювач JBL SA600 1966
Інтегральний підсилювач JBL SA600 (1966 рік)

Виробник вирішив поєднати шпон натурального горіхового дерева (який ви можете пам’ятати з гучномовців серії Classic) з алюмінієвими панелями та елементами керування. Найновіша цифрова та аналогова аудіоелектроніка високої роздільної здатності забезпечує неперевершені враження від прослуховування.

Інтегрування цих пристроїв в вашу систему звуку дозволить любителям музики створити повну аудіосистему. JBL Classic Series — це унікальне поєднання ретро-дизайну, сучасних функцій і акустичних характеристик.

«Незалежно від того, чи транслюєте аудіо з мобільного пристрою чи насолоджуєтеся компакт-диском чи вініловою платівкою, останні доповнення до нашої серії JBL Classic створюють захоплюючі враження для слухачів», — сказав Джим Гаррет, старший директор із стратегії та планування продуктів HARMAN Luxury Audio.

 «Нові компоненти виглядають так само чудово, як і звучать. Завдяки своєму ретро-дизайну JBL Classic і Studio Monitor Loudspeakers ідеально поєднуються один з одним, створюючи елегантний, цілісний вигляд у будь-якому середовищі».

SA550 Classic Amp

SA550 Classic Amp 2023 інтегральний підсилювач

Інтегральний підсилювач JBL SA550 Classic Amp має передову топологію підсилювача класу G з високою вихідною потужністю. 

Зовні він неймовірно нагадує підсилювач JBL SA-600 1966 року.

Завдяки новітній адаптивній технології Bluetooth aptX для бездротового аудіо високої роздільної здатності та низької затримки SA550 Classic можна підключати до мобільних пристроїв. JBL SA550 Classic Amp — це сучасний пристрій для потокової передачі музики, який можна використовувати відразу після розпакування. 

MP350 Classic Music Player

Музичний плеєр MP350 Classic Music Player 2023

JBL MP350 Classic Music Player був створений спеціально для високоякісної потокової передачі музики. Музичний плеєр дозволяє користувачам легко транслювати треки з музичних сервісів та особистої бібліотеки зі смартфонів і планшетів.

Остання розробка JBL має вбудовану технологію потокової передачі Roon, тобто є сертифікованим Hi-Res плеєром Roon Ready.

Підключившись до домашньої мережі через Wi-Fi або Ethernet, плеєр JBL MP350 Classic Music Player дозволяє слухачам насолоджуватися музикою безпосередньо з Spotify Connect і Tidal Connect. Крім того, пристрій підтримує безліч додаткових музичних сервісів через Google Chromecast або Apple Airplay. 

Виробник стверджує, що і SA550, і MP350 відтворюють цифрове аудіо за допомогою еталонного ЦАП. Завдяки цьому аудіосистеми забезпечують звук високої роздільної здатності без затримок та переривань сигналу.

JBL CD350 Classic CD Player

компакт-дисків CD-програвач JBL CD350 Classic

Для прослуховування компакт-дисків CD-програвач JBL CD350 Classic пропонує звук високої якості та привабливий вінтажний дизайн. Він підтримує відтворення CD, CD-R і CD-RW, а також формати аудіофайлів FLAC, WAV, MP3, AAC і WMA. 

CD350 Classic поєднує в собі надійний механізм відтворення компакт-дисків та вхід USB-A з передовою цифровою технологією hi-res audio для ідеального цифрового звуку.

JBL TT350 Classic Turntable

JBL TT350 Classic Turntable програвач вінілу 2023

Програвач вінілу JBL TT350 Classic оснащений двигуном з прямим приводом. Вертушка наслідує ретро-стиль серії Classic та забезпечує ідеальне відтворення записів із потужною динамікою. Вона забезпечує швидкість відтворення 33,3 об/хв для платівок і 45 об/хв для EP та синглів.

Вигнутий алюмінієвий тонарм вертушки має високоякісний картридж з рухомим магнітом, попередньо встановлений на знімній головці для легкої заміни та оновлення. Амортизовані та регульовані ніжки зменшують вплив вібрації на якість відтворення, одночасно дозволяючи позиціонувати її на нерівній поверхні.

TT350 Classic Turntable має тонований шарнірний пилозахисний чохол, який підходить до корпусу з горіхового дерева та доповнює його автентичний вигляд. Він ідеально підходить для високопродуктивного входу фонокоректора, який ви можете знайти в обох інтегральних підсилювачах SA550 і SA750.

Ціни та наявність

Аудіопристрої hi-fi серії JBL Classic будуть доступні до другого кварталу 2023 року за такими цінами:

  • A550 Classic – 2000 доларів
  • CD350 Classic – 700 доларів
  • MP350 Classic – 800 доларів
  • TT350 Classic – 1000 доларів

Автор публикации

не в сети 2 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий