EISA

EISA AWARDS 2024-2025

eisa_2023_2024

EISA Awards 2024-25: Найновіші технології споживчої елекроніки… НА ГРЕБЕНІ ХВИЛІ!

Нагородження найкращих продуктів понад 40 років

Відвідайте www.eisa.eu і дізнайтесь про переможців EISA AWARDS 2024-25

EISA — це унікальна співпраця 56 журналів-членів і веб-сайтів з 27 країн, які спеціалізуються на всіх аспектах побутової електроніки від мобільних пристроїв, дисплеїв домашніх кінотеатрів і аудіопродуктів до фотографії, Hi-Fi і автомобільних розваг. Ця міжнародна асоціація включає членів-експертів з Австралії, Індії, Канади, Далекого Сходу, США та широкої європейської спільноти, гарантуючи, що нагороди EISA та офіційний логотип є провідником до найкращих світових споживчих технологій!

ЕКСПЕРТНА ГРУПА «АУДІО ДЛЯ ДОМАШНЬОГО КІНОТЕАТРУ»

EISA AV-РЕСИВЕР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО ТЕАТРУ 2024-2025

Marantz-Cinema-30

Marantz CINEMA 30

Завдяки підсиленню 11-канальної системи гучномовців і обробці до 13.4 каналів AV-ресивер CINEMA 30 від Marantz може бути основою для створення високопродуктивних домашніх кінотеатрів. Увага до деталей на кожному рівні приносить свої плоди, внаслідок чого маємо музичне й могутнє виконання – широкий динамічний діапазон, неймовірна потужність і бездоганна артикуляція. З CINEMA 30 ви можете без вагань збільшити гучність, все природним чином стане на свої місця для бездоганної локалізації окремих ефектів. Крім того, ретродизайн приховує передові технології, зокрема повне підключення 8K HDMI, параметри калібрування Dirac Live і Audyssey MultEQ XT32, а також можливість транслювати музику через екосистему HEOS.

EISA СЕРІЯ ГУЧНОМОВЦІВ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО ТЕАТРУ 2024-2025

SVS-Ultra-Evolution

SVS Ultra Evolution 

Щоб забезпечити інсталяторів систем всім необхідним для створення захоплюючого домашнього кінотеатру, серія Ultra Evolution від SVS включає три підлогових динаміка, два варіанти поличкової акустики (з підставкою і без), а також моделі з центральним каналом і каналом висоти Elevation. Окрім похилих корпусів для усунення резонансів, особливістю кожної моделі є новий високочастотний динамік з алмазним покриттям, який додає чітку деталізацію до середніх частот і потужних басів цих динаміків – особливо завдяки конфігурації з чотирьох низькочастотних динаміків флагманскої акустики Pinnacle. Покупці можуть розраховувати на багатоканальне виконання з відмінною роздільною здатністю, музичністю середніх частот і приголомшливим ефектом низьких частот. Ця серія демонструє еволюцію SVS. Цікаво знати, яким буде наступний крок…

EISA ПРОЦЕСОР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО ТЕАТРУ 2024-2025

Primare-SP25-Prisma

Primare SP25 Prisma

Ідеальний партнер для відзначеного нагородою EISA багатоканального підсилювача потужності A35.8 від Primare процесор SP25 Prisma обслуговує імерсивні аудіосистеми аж до 11.2 каналів. Завдяки функції корекції Dirac Live нижче 500 Гц (можна оновити до повної смуги за бажанням) він створює переконливі звукові пейзажі Dolby Atmos і DTS:X з плавними високими частотами, відтворенням діалогів без зусиль, точним розміщенням ефектів і глибокими вражаючими басами. Музичні функції включають платформу потокового/радіо Prisma Primare і вхід USB DAC, що надає цьому акуратно оформленому пристрою статус «універсального». Зручне управління програмами, розширена конфігурація динаміків/входів і вишуканий стиль SP25 Prisma стануть чудовим доповненням до домашнього кінотеатру Primare.

EISA САУНДБАР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО ТЕАТРУ 2024-2025

Samsung-HW-Q990D

Samsung HW-Q990D

Аби отримати неперевершене кінематографічне враження від звукової панелі, поставте HW-Q990D від Samsung на перше місце у своєму списку бажань. Завдяки основному корпусу, активному сабвуферу та бездротовим динамікам об’ємного звучання для 11.1.4-канального звукового поля він легко справляється з міксами Dolby Atmos і DTS:X. Баси плавні, але потужні, діалоги чіткі та виразні, а ефекти розміщені з високою точністю навколо збалансованої цілісної звукової сцени. HW-Q990D також має багато функцій – від зручного для ігор передачі відео 4K/120 Гц і підтримки VRR через HDMI-кабель до технології калібровки звуку SpaceFit Sound Pro від Samsung. Функції бездротової потокової передачі, вбудоване голосове керування та продуманий лаконічний стиль завершують цей без сумніву чудовий пристрій.

EISA САБВУФЕР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО ТЕАТРУ 2024-2025 

Perlisten-R18s

Perlisten R18s

Завершуючи серію сабвуферів Perlisten R, R18s має вдосконалену платформу цифрової обробки та керування на основі застосунків флагманської серії D виробника, а також поєднує їх з чудовим 18-дюймовим/460-міліметровим динаміком зі скловолокна, розробленим з нуля спеціально для цієї моделі. Оснащений вбудованим підсилювачем потужністю 1 кВт, R18s працює майже так само, як і належить неймовірно великому за масштабом і продуктивністю пристрою. Плюс здатність відтворювати баси не тільки гучними, але й чіткими та вірними оригінальному запису – в цьому теж є ознака high-end рівня. А за допомогою налаштувань, включаючи 10-смуговий параметричний еквалайзер, затримку та змінну фазу, кіномани можуть налаштувати продуктивність сабвуфера відповідно до свого приміщення та смаку. Хочете покращити звук свого кінотеатру? Тоді зверніть увагу на цей пристрій.

EISA КОМПАКТНИЙ САУНДБАР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО ТЕАТРУ 2024-2025

Sennheiser-Ambeo-Mini

Sennheiser Ambeo Mini

Остання модель в лінійці саундбарів Sennheiser є надзвичайно компактною, однак Ambeo Mini перевершує свої прийнятні розміри та ціну, коли йдеться мова про кінематографічну якість звуку. Головним тут є фірмова технологія віртуалізації Ambeo, яка у поєднанні з продуманою платформою автоматичного калібрування працює з шістьма драйверами Mini, створюючи повноформатну імерсивну звукову сцену. Звукові доріжки Dolby Atmos і DTS:X підтримуються через HDMI eARC, а застосунок Smart Control від Sennheiser додає можливості потокової передачі Chromecast, AirPlay 2, Spotify і Tidal. Окрім чудового звуку, Mini простий в налаштуваннях і зручний в використанні завдяки опціями голосового керування, з’єднанню Bluetooth і попереднім налаштуванням прослуховування в меню.


Спільне з Hi-Fi

EISA AV-МЕБЛІ 2024-2025

Blok-Stax-2G

Blok Stax 2G

Доволі часто стійки для AV-апаратури обходять увагою. Однак, такі речі відіграють чи не вирішальну роль у прагненні досягти найкращі звукові характеристики аудіосистеми, незалежно від того стерео вона чи багатоканальна. Це вміло демонструє друге покоління меблів Stax від Blok, яке поєднує в собі розумний і функціональний дизайн з технологіями ізоляції та контролю резонансу, завдяки чому ваші системні компоненти розміщуються найкращим чином. Модульний підхід Stax 2G дозволяє легко побудувати стійку для обладнання, яка точно відповідає вашим вимогам. Водночас дати раду численним кабелям також можна без зайвих зусиль. За допомогою регульованих ніжок важке завдання – вирівняти AV-меблі – стає легким. Доступний у різних варіантах обробки Stax 2G від Blok закладає основу для найкращої продуктивності вашої системи.

EISA КОМПАКТНИЙ ПОТОКОВИЙ ПІДСИЛЮВАЧ 2024-2025

Marantz MODEL M1

Marantz-MODEL-M1

Нехай вас не вводить в оману мінімальний розмір і мінімалістичний дизайн MODEL M1. Завдяки цифровому каскаду класу D потужністю 2×100 Вт і широкому набору функцій, підсилювач Marantz без особливих зусиль керує гучномовцями у вітальні, щоб відтворювати як музику, так і аудіо безпосередньо з телевізора. Інтеграція потокової платформи HEOS і застосунків, а також підключення AirPlay 2 і Bluetooth спрощують відтворення музики, тоді як HDMI eARC, декодування Dolby Digital і підтримка сабвуфера забезпечують перегляд фільмів через систему 2.1. І хоча MODEL M1 підходить для багатьох ролей, а компактний форм-фактор також підходить для налаштувань CI, видатні звукові характеристики цього підсилювача залишаються вірними спадщині Marantz.

EISA СЕРІЯ ГУЧНОМОВЦІВ 2024-2025

Bowers-Wilkins-700-S3-Signature

Bowers & Wilkins 700 S3 Signature

Три моделі із серії 700 S3 від Bowers & Wilkins отримали оновлення Signature, що привело до появи високопродуктивних динаміків, які приваблюють любителів Hi-Fi і поціновувачів домашніх кінотеатрів. 702 S3 Signature Tower, 705 S3 Signature standmount і HTM71 S3 Signature center мають нові кросовери та клемні пластини, також покращені підвіски драйверів і модернізована решітка твітера, запозичена у флагмана лінійки Signature – моделі 800 D4. До цих ретельно продуманих оновлень додається чудова обробка Datuk Gloss і Midnight Blue Metallic, завдяки чому динаміки 700 S3 Signature виглядають так само добре, як і звучать: жваво й динамічно, природно і деталізовано. Для стереомузики або фільмів у форматі 5.1 ця серія підходить якнайкраще!

EISA ПРЕМІАЛЬНИЙ САУНДБАР 2024-2025

Canvas-HiFi

CANVAS Hi-Fi, CANVAS

На перший погляд CANVAS виглядає схожим на звичайну звукову панель, але це не так. Розроблений для використання як з телевізором, так і в якості автономної Hi-Fi системи, саундбар поєднує в собі масив стереодрайверів і чотирисмуговий каскад підсилювача з інноваційною технологією усунення перехресних перешкод BACCH 3D, яка забезпечує відтворення вашої улюбленої музики чи кіноконтенту у великому масштабі з аутентичним зображенням. Особливостями саундбару є функція корекції приміщення, бездротова потокова передача та HDMI eARC, а також декоративна передня панель з дерев’яною або текстильною обробкою на вибір. Саундбар можна вибрати в розмірах, відповідно до екранів телевізорів від 55 до 77 дюймів, а гібридне кріплення CANVAS забезпечує монтаж як на стіні, так і на підлозі.

ЕКСПЕРТНА ГРУПА “МУЛЬТИМЕДІА В АВТО”

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ГОЛОВНИЙ ПРИСТРІЙ 2024-2025

Sony-XAV-9550ES

Sony XAV-9550ES

Це топовий продукт серед післяпродажних головних пристроїв: великий плаваючий дисплей, аудіо високої роздільної здатності та вбудований DSP. Саме в цьому сильні сторони головного пристрою XAV-9550ES, який належить до престижної лінійки Sony ES. Корпус із стандартним 1-DIN розміром можна інтегрувати в більшість салонів автомобіля, а великий 10.1-дюймовий дисплей із містким та плаваючим сенсорним екраном гарантує ідеальне використання де завгодно. Завдяки цифровому сигнальному процесору сімейства аналогових пристроїв ADAU він дозволяє здійснювати обробку аудіоінформації, збагачуючи її такими функціями, як еквалайзери, кросовери і затримки в часі в стандартних або навіть двосмугових системах з сабвуфером. Здатність відтворювати HD-файли до 32/768, DSD – до 512x і LDAC через Bluetooth поєднується з якістю ESS DAC, щоб гарантувати максимальну якість музики. Вбудований підсилювач потужністю 4×55 Вт забезпечує миттєве прослуховування. Наявність 3 відеовходів для камер спостереження та Wi-Fi дозволяють розширене керування функціями з кожного підʼєднаного смартфона. Завдяки своїм характеристикам і якості зборки Sony XAV-9550ES зарекомендував себе як найдосконаліший головний пристрій на сучасному ринку авто.

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ПІДСИЛЮВАЧ 2024-2025

Brax-Revelation-RX2-PRO

BRAX REVELATION RX2 PRO


Те, що раніше було неможливим, тепер стало реальністю: з BRAX REVELATION RX2 PRO Audiotec Fischer представляє перший «цифровий» підсилювач потужності під брендом Brax. Для того щоб використовувати технологію Class-D та відповідати аналоговим підсилювачам Brax класу high-end або навіть перевершувати їх, виробник створив BRAX REVELATION RX2 PRO, який є першою автомобільною версією інноваційної технології Purifi ‘Eigentakt’ з новими стандартами продуктивності та звуку. BRAX REVELATION RX2 PRO використовує високоякісні доступні компоненти; він може бути оснащений модулем аналогового входу з операційними підсилювачами TI / BurrBrown або цифровим модулем з перетворювачами ESS, що забезпечує найкращу якість сигналу в будь-якому випадку. В підсумку, з одного боку, величезна потужність 2 x 300 Вт при 4 Ом або 2 x 510 Вт при 2 Ом, а з іншого, що набагато важливіше, відсутність будь-яких спотворень і шуму. Якщо ви шукаєте сучасний, компактний підсилювач потужності класу D зі справжньою високою якістю, BRAX REVELATION RX2 PRO саме те, що вам потрібно.

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ DSP-ПІДСИЛЮВАЧ 2024-2025

ESX-CH124

ESX VE1300.11SP

ESX VE1300.11SP — звуковий комбайн для всіх, хто прагне найкращого. Завдяки EPS-Pro він може працювати з усіма транспортними засобами, чи то з наявними діагностичними системами, чи з потужними заводськими підсилювачами з вихідною напругою до 40 вольт. 9 з наявних 11 каналів підсилювача мають потужність 100 Вт при 4 Ом, тоді як 2 останні видають 200 Вт при 2 Ом для сабвуферів. Усі без винятку компоненти створені за новітніми технологіями, і сигнальний процесор не є винятком. Він оснащений двома найсучаснішими ядрами DSP від Analog Devices і найкращими 32-розрядними перетворювачами від AKM, що забезпечує максимальну точність сигналу. Завдяки частоті дискретизації 96 кГц і частотному діапазону понад 40 кГц ESX VE1300.11SP також ідеально підходить для відтворення контенту у високій роздільній здатності. Для зручності на борту – високоякісний Bluetooth для потокової передачі звуку і програмування DSP через застосунок. Загалом, ESX VE1300.11SP — це унікальний комплект на ринку і виняткова рекомендація для аудіофілів.

EISA ПРЕМІАЛЬНЕ ВДОСКОНАЛЕННЯ ДЛЯ АВТО 2024-2025

Helix-V-Eighteen-DSP

HELIX V EIGHTEEN DSP

Якщо ви хочете модернізувати поточний транспортний засіб за допомогою найкращого обладнання та найкращого звуку, тоді пройти повз Helix V EIGHTEEN DSP буде неможливо. Це єдиний 18-канальний підсилювач на ринку, який може конкурувати з сучасними багатоканальними заводськими системами – він потребує інсталяції лише одного блоку. 18 входів і 20 каналів DSP забезпечують IOR (маршрутизація вхід-вихід), завдяки якій канали автомобіля проходять 1:1 через DSP і підсилювач – найбільш практичний спосіб поліпшити звук у багатоканальних системах. Сигнальний процесор оснащений двома процесорними ядрами для забезпечення необхідної обчислювальної потужності і використовує потужне програмне забезпечення DSP PC-Tool, яке має багато власних функцій – до прикладу, віртуальні канали, TuneEQ, або ж унікальні на ринку опції вимірювання, такі як RTA або Advanced ISA. Крім того, власники Helix V EIGHTEEN DSP можуть насолоджуватися найкращим звуком Hi-Fi завдяки новітній технології підсилювачів класу GD із загальною вихідною потужністю понад 1000 Вт від високоефективного джерела живлення.

EISA HIGH-END КОМПОНЕНТ ДЛЯ АВТО 2024-2025

ESB_9000

ESB Novemila Series

Серія Novemila від ESB суттєво розширює горизонти конструювання автоакустики. Було відібрано кілька моделей динаміків, кожна деталь яких була переосмислена та перероблена. Ексклюзивні матеріали, найсучасніше виконання, елегантний і функціональний дизайн, чудова музикальність. Для двох твітерів, 25 і 28 мм, був використаний спеціальний неодим (N52H) для подвійного супротивного магніту з полюсними пластинами з низьковуглецевої сталі. Це підвищує ефективність, потужність, корисну смугу пропускання і мінімізує спотворення купола, виготовленого з дуже легкого японського шовку. Крім того, в купол інтегровані підвіски для контролю повітряного потоку, культова «лицьова панель з квітковим орнаментом» виконує не лише естетичні, а й акустичні функції. Це підвищило ефективність, потужність, корисну пропускну здатність і мінімізувало спотворення. Як і ВЧ-динамік, 165-мм НЧ-динамік має конструкцію, щоб контролювати потік повітря. Збільшений неодимовий магніт забезпечує щедрий та рівномірний потік у зазорі, всередині якого підвішена звукова котушка залишається протягом усього ходу. Мембрана з вуглецевого волокна виготовляється під вакуумом в автоклаві – це дорога, але неймовірно ефективна технологія. Для двох СЧ-динаміків діаметром 75 і 100 мм використано таку ж технологію, як і для НЧ-динаміків, а легендарний блок ESB UMA (середньо-високий), що складається з ВЧ- і СЧ-динаміків на одному фланці, створює відчуття довершеності і неймовірну продуктивність. Уся серія ESB Novemila переписує парадигми автомобільних акустичних систем, у центрі яких – музичне виконання, технологічно розвинений проєкт та модний італійський дизайн.

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ САБВУФЕР 2024-2025

Ground-Zero-GZ-sub

Ground Zero GZ-PW12SQX

Це сабвуфер класу high-end з найвищою продуктивністю, ідеальний для природного та динамічного відтворення найнижчих частот. Інженери Ground Zero дещо змінили центруючий дифузор, подовживши лінійний рух конуса, модифікували матеріал окантовки динаміка, використовуючи гуму Santoprene TPV. яка забезпечує більшу еластичність і швидке відновлення, а також зберігає свої фізичні властивості в широкому діапазоні температур. Такі конструктивні зміни уможливлюють знизити механічний опір під час екскурсії конуса, досягаючи більшої лінійності. Насамкінець, новий Ground Zero є потужним, швидким і дуже точним сабвуфером. У поєднанні з хорошим підсилювачем GZPW 10SQX буде втіхою для будь-якого шанувальника якісного звуку і, що не менш важливо, без значних витрат.

EISA ІНТЕГРАЛЬНЕ РІШЕННЯ ДЛЯ АВТО 2024-2025

ETON_UG_BMW_Ultimate_Series

Eton UG BMW Ultimate Series

Гучномовці, які можна легко модернізувати в деякі види транспортних засобів, існують уже давно. Однак, допоки ніхто не наважився запропонувати найкращі динаміки класу high-end для конкретних моделей автомобілів. З серією UG BMW ULTIMATE Eton саме це зробив для автомобілів BMW. Технологія топової серії гучномовців Graphit була використана в преміальних гучномовцях BMW, які зазвичай встановлюються в двері, приладову панель і корпуси НЧ-динаміків більшості моделей BMW за допомогою технології plug & play. 4-дюймовий середньочастотний динамік і 8-дюймовий низькочастотний динамік оснащені надміцними корзинами з литого під тиском алюмінію і, звісно, композитними дифузорами Graphit. Звукова котушка у низькочастотного динаміка надзвичайно велика, її розмір становить 2,5 дюйма. Тендітний, ручної обробки 1,25-дюймовий купол високочастотного динаміка виготовлений з шовку, задня камера в металевому корпусі – все «Виготовлено в Німеччині». Це відрізняє серію UG BMW ULTIMATE від решти гучномовців, які є на ринку, і пропонує вибагливим любителям звуку альтернативу найвищого рівня.

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ВІДЕОРЕЄСТРАТОР 2024-2025

Black-Vue-DR970X

BlackVue DR970X-2CH Box Plus

BlackVue продовжує створювати тенденції на ринку відеореєстраторів, що розвивається. DR970X-2CH Box Plus є хорошим прикладом цього. На відміну від базових і більш поширених систем, ця нова модель від корейської фірми має дві камери, передню та задню, вони підключені до модуля запису, який можна легко заховати в багажнику або під сидінням. Таке маскування надає додатковий рівень безпеки у разі проникнення в автомобіль, оскільки злодіям важко витягнути карти пам’яті з прихованого модулю запису, а не з самої камери, як зазвичай. Ще однією вдосконаленою функцією є дуже висока якість запису, яка перевищує стандарти HD завдяки роздільній здатності 4K та використанню одного з найвідоміших об’єктивів на ринку – Sharp Sony STARVIS 2. Іншими примітними особливостями DR970X-2CH Box Plus є алгоритм стиснення HEVC (високоефективне кодування відео), режим спостереження при нерухомому автомобілі, підтримка BlackVue Cloud для зручного та безпечного збереження файлів через з’єднання зі службою позиціонування GNNS. Ця модель цілком заслужено позиціонується як найсучасніша на ринку відеореєстраторів.

EISA МОРСЬКИЙ АУДІОКОМПОНЕНТ 2024-2025

Hertz-Venezia-V8

Hertz Venezia V8 DSP

Зв’язок між автомобільною та морською аудіосистемами очевидний: насолода музикою під час руху. Але для застосування на морському судні потрібні додаткові характеристики. Hertz Venezia V8 DSP – це комплексне рішення для передової та високоякісної системи на судні. Компактний, захищений від води, вологості, солі, ультрафіолетових променів і корозії, він дозволяє слухати музику у високій роздільній здатності в чотирьох різних середовищах, кожне з незалежно оптимізованими аудіоналаштуваннями, пропонуючи 8 каналів по 85 Вт RMS на 4 Ом, і все це в одному компактному корпусі завдяки технології ADC (Advanced D Class). Модель має аналогові та цифрові входи, керуючи всім через 14-канальний DSP, який управляється потужним bit Wave, зручним програмним забезпеченням, також нагородженим EISA, яке дозволяє отримати оптимальний звук у кожній частині судна. Завдяки запатентованій технології A2B може використовувати єдине цифрове з’єднання з бортовою інформаційно-розважальною системою, надаючи оптимальне та безпечне підключення з якістю звуку високої роздільної здатності. Доступний в варіантах як на 12, так і на 24 вольт. Це оптимальне, компактне та потужне рішення, яке гарантує прослуховування якісної музики навіть у відкритому морі.

EISA ОЕМ ПРЕМІАЛЬНА АУДІОСИСТЕМА ДЛЯ АВТО 2024-2025

Lotus-KEF-Eletre

Lotus/KEF Lotus Eletre with KEF sound system

Традиції зустрічаються з інноваціями. Співпраця між Lotus Cars і KEF Audio являє собою конвергенцію двох видатних у відповідних галузях британських брендів, об’єднавши передову автомобільну інженерію з передовою аудіотехнологією. У Lotus Eletre, повністю електричному гіперпозашляховику з фантастичним дизайном, потужністю понад 900 к. с. у версії «R», інтер’єри були доповнені аудіосистемами, спеціально розробленими KEF. KEF Reference забезпечує захоплюючий 3D-звук в Lotus Eletre через 23 динаміки, щоб задовольнити запит Dolby Atmos із драйвером KEF Uni-Q і технологією сабвуфера Uni-Core. Створена для забезпечення точного та узгодженого звуку для кожного з чотирьох сидінь у Eletre, KEF Reference потужністю 2160 Вт ідеально інтегрується в салон автомобіля. Аудіосистема Reference в Eletre свідчить про те, що KEF і Lotus поділяють філософію, яка ґрунтується на інноваціях, безкомпромісній якості та стремлінню до продуктивності. Це партнерство, яке обіцяє перевизначити, що таке справжнє задоволення від керування автомобілем. 

Нагороди EISA Awards 2024-2025

ЕКСПЕРТНА ГРУПА HI-FI

EISA СТЕНД ДЛЯ AV-ТЕХНІКИ 2024-2025
Blok Stax 2G

EISA НАЙКРАЩИЙ ПОТОКОВИЙ ПІДСИЛЮВАЧ 2024-2025
WiiM Amp

EISA НАЙКРАЩІ БЕЗДРОТОВІ ПОЛИЧКОВІ ГУЧНОМОВЦІ 2024-2025
PSB Alpha iQ

EISA КОМПАКТНИЙ ЦАП 2024-2025
iFi Audio GO Bar Kensei

EISA КОМПАКТНИЙ ПОТОКОВИЙ ПІДСИЛЮВАЧ 2024-2025
Marantz MODEL M1

EISA ПІДСИЛЮВАЧ ДЛЯ ПОЦІНОВУВАЧІВ 2024-2025
Musical Fidelity A1

EISA ПІДЛОГОВА АКУСТИКА 2024-2025
Monitor Audio Gold Series 300 6G

EISA ПІДСИЛЮВАЧ ДЛЯ НАВУШНИКІВ 2024-2025
iFi Audio iDSD Diablo 2

EISA НАВУШНИКИ HIGH-END 2024-2025
Austrian Audio The Composer

EISA HIGH-END АКУСТИКА 2024-2025
Wilson Audio The Watt/Puppy

EISA ІНТЕГРАЛЬНИЙ ПІДСИЛЮВАЧ 2024-2025
HiFi Rose RA280

EISA СЕРІЯ ГУЧНОМОВЦІВ 2024-2025
Bowers & Wilkins 700 S3 Signature

EISA ПОРТАТИВНА АКУСТИКА 2024-2025
Morel Biggie

EISA ПРЕМІАЛЬНЕ УНІВЕРСАЛЬНЕ РІШЕННЯ 2024-2025
T+A R 2500 R

EISA ПРЕМІАЛЬНА АКУСТИКА 2024-2025
SVS Ultra Evolution Pinnacle

EISA ПРЕМІАЛЬНИЙ САУНДБАР 2024-2025
CANVAS HiFi, CANVAS

EISA ПРЕМІАЛЬНИЙ ПОТОКОВИЙ ПІДСИЛЮВАЧ 2024-2025
Hegel H400

EISA ПРЕМІАЛЬНА БЕЗДРОТОВА ПОЛИЧКОВА АКУСТИКА 2024-2025
Triangle Capella

EISA ПРЕМІАЛЬНІ БЕЗДРОТОВІ НАВУШНИКИ 2024-2025
DALI IO-12

EISA ПРЕМІАЛЬНА БЕЗДРОТОВА АКУСТИКА 2024-2025
Meridian Ellipse

EISA ЦИФРОВИЙ КОМБАЙН 2024-2025
Eversolo DMP-A8

EISA ПОТОКОВИЙ ПІДСИЛЮВАЧ 2024-2025
Rotel RAS-5000

EISA ПОТОКОВИЙ НОРМУЮЧИЙ ПІДСИЛЮВАЧ 2024-2025
NAD Masters M66

EISA ПРОГРАВАЧ ВІНІЛУ 2024-2025
Pro-Ject XA B

ЕКСПЕРТНА ГРУПА “АУДІО ДЛЯ ДОМАШНЬОГО ТЕАТРУ”

EISA AV-РЕСИВЕР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО ТЕАТРУ 2024-2025
Marantz CINEMA 30

EISA СЕРІЯ АКУСТИКИ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО ТЕАТРУ 2024-2025
SVS Ultra Evolution

EISA ПРОЦЕСОР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО ТЕАТРУ 2024-2025
Primare SP25 Prisma

EISA САУНДБАР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО ТЕАТРУ 2024-2025
Samsung HW-Q990D

EISA САБВУФЕР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО ТЕАТРУ 2024-2025
Perlisten R18s

EISA КОМПАКТНИЙ САУНДБАР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО ТЕАТРУ 2024-2025
Sennheiser Ambeo Mini

ЕКСПЕРТНА ГРУПА “ВІДЕО ТА ДИСПЛЕЇ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО ТЕАТРУ”

EISA КРАЩА ПОКУПКА LED-ТЕЛЕВІЗОР МІНІ 2024-2025
Ηisense 65U7NQ

EISA КРАЩА ПОКУПКА OLED-ТЕЛЕВІЗОР 2024-2025
Philips 55OLED809

EISA КРАЩА ПОКУПКА UST ПРОЄКТОР 2024-2025
Hisense PL2

EISA НАЙКРАЩИЙ СІМЕЙНИЙ ТЕЛЕВІЗОР 2024-2025
Philips 65PML9009

EISA НАЙКРАЩИЙ OLED-ТЕЛЕВІЗОР ДЛЯ ДОМАШНЬОГО ТЕАТРУ 2024-2025
Philips 65OLED+959

EISA СІМЕЙНИЙ ПРОЄКТОР 2024-2025
Hisense C1

EISA ІГРОВИЙ ТЕЛЕВІЗОР 2024-2025
TCL 55C765

EISA ТЕЛЕВІЗОР-ГІГАНТ 2024-2025
Ηisense 100E7NQ Pro

EISA LED-ТЕЛЕВІЗОР МІНІ ДЛЯ ДОМАШНЬОГО ТЕАТРУ 2024-2025
TCL 75C855

EISA ПОРТАТИВНИЙ ПРОЄКТОР 2024-2025
XGIMI MoGo 3 Pro

EISA ПРЕМІАЛЬНИЙ LED-ТЕЛЕВІЗОР МІНІ 2024-2025
Hisense 65U8NQ

EISA ПРЕМІАЛЬНИЙ OLED-ТЕЛЕВІЗОР 2024-2025
Samsung QE65S95D

EISA ВИКЛИК ТЕЛЕВІЗОР 2024-2025
TCL 115X955 MAX

EISA UST ПРОЄКТОР 2024-2025
XGIMI AURA 2

ЕКСПЕРТНА ГРУПА “ФОТО”

EISA ВДОСКОНАЛЕНА ПОВНОКАДРОВА КАМЕРА 2024-2025
Nikon Z6III

EISA КАМЕРА APS-C 2024-2025
Sony Alpha 6700

EISA КРАЩА ПОКУПКА ТЕЛЕОБ’ЄКТИВ ЗУМ 2024-2025
Tamron 70-180mm F/2.8 Di III VC VXD G2

EISA КРАЩА ПОКУПКА ШИРОКОКУТНИЙ ЗУМ-ОБ’ЄКТИВ 2023-2024
Tamron 17-50mm F4 Di III VXD

EISA КАМЕРА РОКУ 2024-2025
Sony Alpha 9 III

EISA КОМПАКТНА КАМЕРА 2024-2025
Fujifilm X100VI

EISA ПОВНОКАДРОВА КАМЕРА 2024-2025
Nikon Z

EISA ОБ’ЄКТИВ 2024-2025
Sigma 50mm F1.2 DG DN | ст

EISA КАМЕРА МІКРО З ДАТЧИКОМ FOUR THIRRDS 2024-2025
Panasonic Lumix G9II

EISA ФОТО/ТЕЛЕОБ’ЄКТИВ ЗУМ 2024-2025
Canon RF 24-105mm F2.8 L IS Z

EISA ПОРТРЕТНИЙ ОБ’ЄКТИВ 2024-2025
Nikon Z 135mm f/1.8 Plena

EISA СТАНДАРТНИЙ ЗУМ-ОБ’ЄКТИВ 2024-2025
Sigma 28-45mm F1.8 DG DN | ст

EISA СУПЕРТЕЛЕФОТО ОБ’ЄКТИВ 2024-2025
Nikon Nikkor Z 180-600mm f/5.6-6.3 VR

EISA СУПЕРЗУМ-ОБ’ЄКТИВ 2024-2025
Nikon Nikkor Z 28-400mm f/4-8 VR

EISA ТЕЛЕОБ’ЄКТИВ 2024-2025
Sony FE 300mm F2.8 GM OSS

EISA ТЕЛЕОБ’ЄКТИВ ЗУМ 2024-2025
Sony FE 70-200mm F4 Macro G OSS II

EISA УЛЬТРАШИРОКОКУТНИЙ ОБ’ЄКТИВ 2024-2025
Laowa 10mm f/2.8 Zero-D FF

EISA УЛЬТРАШИРОКОКУТНИЙ ЗУМ-ОБ’ЄКТИВ 2024-2025
Canon RF 10-20mm F4 L IS STM

EISA ШИРОКОКУТНИЙ ОБ’ЄКТИВ 2024-2025
Sony FE 16-25mm F2.8 G

ЕКСПЕРТНА ГРУПА “МОБІЛЬНІ ПРИСТРОЇ”

EISA СМАРТФОН ЗІ ШТУЧНИМ ІНТЕЛЕКТОМ 2024-2025
OPPO Reno12 Pro

EISA СМАРТФОН З ФУНКЦІЄЮ CREATOR 2024-2025
Sony Xperia 1 VI

EISA РОЗУМНА КАБЛУЧКА ФІТНЕС-ТРЕКЕР 2024-2025
Oura Ring

EISA СМАРТФОН 2024-2025
Honor 200 Pro

EISA РОЗУМНИЙ ГОДИННИК 2024-2025
Huawei Watch 4 Pro Space Edition

ЕКСПЕРТНА ГРУПА “МУЛЬТИМЕДІА В АВТО”


EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ПІДСИЛЮВАЧ 2024-2025

Brax Revelation RX2 Pro

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ВІДЕОРЕЄСТРАТОР 2024-2025
BlackVue DR970X-2CH Box Plus

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ DSP-ПІДСИЛЮВАЧ 2024-2025
ESX VE1300.11SP

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ ГОЛОВНИЙ ПРИСТРІЙ 2024-2025
Sony XAV-9550ES

EISA HIGH-END КОМПОНЕНТ ДЛЯ АВТО 2024-2025
ESB Novemila Series

EISA ІНТЕГРАЛЬНЕ РІШЕННЯ ДЛЯ АВТО 2024-2025
Eton UG BMW Ultimate Series

EISA ОЕМ ПРЕМІАЛЬНА АУДІОСИСТЕМА ДЛЯ АВТО 2024-2025
Lotus/KEF Lotus Eletre with KEF sound system

EISA ПРЕМІАЛЬНЕ ВДОСКОНАЛЕННЯ ДЛЯ АВТО 2024-2025
HELIX V Eighteen DSP

EISA АВТОМОБІЛЬНИЙ САБВУФЕР 2024-2025
Ground Zero GZ-PW12SQX

EISA МОРСЬКИЙ АУДІОКОМПОНЕНТ 2024-2025
Hertz Venezia V8 DSP

Перелік країн-членів EISA

станом на 15.08.2024

  1. 12 Voltios Car Audio & Technology, Spain
  2. ACS AudioCarStereo, Italy
  3. Amateur Photographer, UK
  4. AOD, Denmark
  5. Audio & Cinema em Casa, Portugal
  6. Audio Accessory, Japan
  7. Audio, Germany
  8. Audio, Poland
  9. AUDIOreview, Italy
  10. Audiotechnique, Hong Kong
  11. Australian Hi-Fi, Australia
  12. Australian InCar, Australia
  13. AutoSound Technical Magazine, Finland
  14. AV Magazine, Italy
  15. Bug, Croatia
  16. Car&HiFi, Germany
  17. Computer Totaal, Netherlands
  18. Digital Video HT, Italy
  19. Focus Numérique, France
  20. Focus, Netherlands
  21. Fotografi, Norway
  22. Foto-Kurier, Poland
  23. Fotomag, Norway
  24. FotoMagazin, Germany
  25. FOTOobjektiv, Austria
  26. Fotosidan Magasin, Sweden
  27. FotoVideo Magazin, Hungary
  28. FotoVideo, Czech
  29. FWD Magazine, Belgium
  30. HDTVPolska.com, Poland
  31. Heimkino, Germany
  32. HemmaBio, Sweden
  33. HiComm, Bulgaria
  34. HiFi & Musik, Sweden
  35. Hi-Fi News, UK
  36. Hifi Test TV Video, Germany
  37. Hi-Files, Serbia
  38. Hifimaailma, Finland
  39. Home Cinema Choice, UK
  40. HVT, Netherlands
  41. Kamera-lehti, Finland
  42. Les Années Laser, France
  43. ON OFF, Spain
  44. PhotoNet, Greece
  45. Shutterbug, USA
  46. Smart Photography, India
  47. Sound & Vision, USA
  48. Sound Vision (Hxos), Greece
  49. Sound+Image, Australia
  50. SoundStage! Hi-Fi, Canada
  51. Stereo & Video, Czech
  52. Stereo, Germany
  53. Stereo, Video & Multimedia, Ukraine
  54. Stereo+, Norway
  55. Stereophile, USA
  56. Sztereó Sound&Vision, Hungary
  57. touchIT, Slovakia
  58. Tutti Fotografi, Italy

Всього 58 членів із 29 країн з усього Світу

Про EISA

Що таке EISA?

EISA є найбільшим у світі незалежним об’єднанням експертів в царині мультимедійних технологій і пропонує унікальний глобальний погляд на ринок побутової електроніки. Понад 40 років нагороди EISA надають споживачам найкращі незалежні рекомендації щодо купівлі технологій.

Хто обирає нагороди EISA?

Нагороди EISA обираються щороку групами експертів, які представляють 58 провідних журналів у сфері фото, відео/аудіо для домашнього кінотеатру, Hi-Fi, автомобільної та мобільної електроніки та веб-сайтів з 29 країн світу. Експертні групи працюють незалежно, але співпрацюють під егідою EISA. Кожна країна може представляти лише один журнал або веб-сайт в кожній експертній групі.

Як продукти зазвичай номінуються на нагороди EISA?

Технічні експерти зі спеціалізованих журналів у кожній експертній групі готують регулярні, детальні та об’єктивні звіти про тестування фотообладнання, домашнього кінотеатру, аудіосистеми, Hi-Fi, автомобільної та мобільної електроніки. Кожен журнал або веб-сайт-учасник номінує початковий короткий перелік продуктів, який відображає результати тестування та оглядів, опублікованих у 2023 році або, що є можливим, навіть раніше. Проводяться додаткові сесії голосування (через Zoom), кульмінацією їх є заключний список, який щорічно узгоджується EISA. Усі продукти, які номінуються,  ретельно обговорюються відповідно до правил EISA, і всі номінанти зберігаються в суворій конфіденційності.

Які продукти підходять для номінації?

Усі продукти – за винятком тих, які нагороджені за інновації чи дизайн – повинні бути доступні для детального тестування журналами в кожній групі експертів. Продукти розглядаються лише якщо вони були доступні для оцінки до 10 липня щонайменше п’ятьма членами EISA у відповідній групі експертів. Продукти, котрі отримали нагороду, мають бути продані широкому загалу, принаймні в 10 країнах не пізніше 1 жовтня року вручення нагороди. Нагороджені продукти, які продаються на основі попереднього замовлення, повинні бути доставлені клієнту протягом двох тижнів після замовлення, але не пізніше 14 жовтня. (Виняток для попереднього замовлення стосується лише продуктів ціною від €5000)

Що є визначальним і яким критеріям має відповідати продукт для отримання нагороди EISA?

Щороку EISA Awards відзначає ті нові продукти, які пропонують поєднання найпередовіших технологій, найбажаніших функцій, ергономіки та, звісно, найкращого співвідношення ціна/якість. По суті, EISA виокремлює те, що, ймовірно, буде оцінене споживачами з урахуванням універсальності, стилю і функціональності.

Коли вручаються нагороди EISA?

Нагороди EISA традиційно вручаються під час офіційної церемонії, в якій беруть участь усі представники журналів і сайтів, які є членами EISA. Також офіційно запрошуються президенти компаній-переможців. Цього року щорічна церемонія відбудеться в будинку Royal Ascot у Великобританії в п’ятницю 29 вересня.

Коли журнали/веб-сайти EISA повідомлять про продукти-переможці?

Кожен журнал публікує нагороди EISA від своєї конкретної групи експертів після 15 серпня – до цього часу існує ембарго на будь-яку публікацію чи розголошення в публічному просторі. Для отримання додаткової інформації див. www.eisa.eu/faq.

Media Contacts:

Президент EISA, Paul Miller (Пол Міллер)

Phone: +44 7542 700724

Email: paul.miller@eisa.eu

Віце-Президент EISA, Ljubiša Miodragović (Люба Міодраговіч)

Phone: +381 63 8866486

Email: ljubisa.miodragovic@eisa.eu

Автор публикации

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1054Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий