Новости

Naim NAIT 50 вінтажний інтегральний підсилювач

Вінтажний підсилювач NAIT 50 від NAIM

Naim NAIT 50 — вінтажний підсилювач, на який ви так довго чекали.

Новий інтегральний підсилювач Naim відзначає 50-річчя досконалої аудіотехніки. Виробник повертається до своїх традицій дизайну та архітектури, а також до стилю покійного Джуліана Вецрекера.

Naim святкує своє 50-річчя
Naim святкує своє 50-річчя

Колись давно аудіофіли мали NAIT 1 і досить успішно поєднували його з набором динаміків Spendor, і це було перше знайомство з брендом у 1984 році. Маючи 2 інтегровані підсилювачі Naim за останні 33 роки, ми завжди думали, чи принесе компанія це досить унікальний підсилювач назад.

Не всім подобаються з’єднання DIN, але якщо є коробка зі старими кабелями Naim і Chord, які досить добре працюватимуть із цим підсилювачем.

Вінтажний підсилювач NAIT 50 від NAIM вигляд сзаду
Вінтажний підсилювач NAIT 50 від Naim інтерфейси

25 Вт на канал на 8 Ом від внутрішнього підсилювача класу AB, і ми раді бачити, що компанія Naim розробила новий фонопідсилювач MM і підсилювач для навушників для NAIT 50.

Вихідна потужність збільшується до 40 Вт на 4 Ом, що більш ніж достатньо для типу динаміків, які будуть поєднані з підсилювачем.

Запитувана ціна в 3599 доларів США викликає у деяких здивування, враховуючи ціну потокового підсилювача Naim Uniti Atom, який забезпечує все, крім історії та вінтажної атмосфери.

Кого зацікавить інтегральний підсилювач Naim

Ми здогадуємось, що 1973 одиниці зникнуть швидше, ніж ми встигнемо блимнути оком. Клієнтська база Naim цінує історію цього культового британського виробника, і ми підозрюємо, що люди в Солсбері роблять ставку на це.

інтегральні підсилювачі 2023
інтегральні підсилювачі 2023

Вінтажна спадщина Naim

NAIT 50 народився на основі спадщини NAIT 1, випущеної в 1983 році. Завдяки технічно вдосконаленим схемам завдяки збагаченому унікальному ноу-хау, накопиченому протягом багатьох років інженерами Naim, NAIT 50 пропонує виняткову продуктивність підсилення у своїй ціновій категорії.

Він відтворює найточнішу динаміку з усією впевненістю та авторитетністю, яких ми звикли очікувати від інтегрованого підсилювача Naim. Поєднуючись із усіма типами гучномовців, його також можна поєднати зі стримером, щоб створити найкращу систему hi-fi. Нові функції цього ювілейного видання включають вихід для навушників, що робить його ще більш універсальним і зручним продуктом, призначеним для звуку та слухача.

Вінтажний дизайн Naim NAIT 50

Вінтажний дизайн nait 50 від NAIM

NAIT 50, виготовлений вручну в майстернях Naim, може похвалитися безкомпромісною якістю дизайну. Окрім продуктивності, він також представляє розумну, вишукану естетику завдяки своїй алюмінієвій конструкції, що забезпечує легендарний вигляд хромованого бампера. Його передня панель поєднує в собі традиції та сучасність із нахилом до культових кодів дизайну NAIT 1.

Ціна лімітованої серії Nait 50 становить 3599 доларів США. Пристрій буде доступний в липні 2023 року.

Автор публикации

не в сети 47 минут

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий