Новости

Hidizs MS3 бюджетні та якісні навушники

Дешеві та якісні навушники MS3 IEM Hidizs

Чи можуть нові внутрішньоканальні навушники Hidizs за 120 доларів скласти конкуренцію моделям початкового рівня від Linsoul, FiiO та Periodic Audio? Зайве говорити, що ми неймовірно заінтриговані Hidizs MS3.

Бренд сильно зосереджений на високій продуктивності та цінності, і вони можуть кинути виклик деяким із більш відомих IEM нижче 200 доларів від FiiO, Periodic Audio та Linsoul.

Трохи про Hidizs

Hidizs заснована в 2009 році лідером студентського андеграундного рок-гурту, Hidizs виробляє навушники та портативні аудіоплеєри для китайського ринку з 2012 року після трирічного періоду досліджень і розробок з метою надання якісного звуку всім споживачам.

Корпус навушників Hidizs MS3

Порожнина корпусу та панель MS3s виготовлені з авіаційного алюмінієвого сплаву, який вирізаний п’ятиосьовим ЧПК. Це забеспечує міцність корпусу та гарні акустичні властивості. Порожнина відповідає ергономічній структурі людського вуха та була анодована, щоб забезпечити чистоту поверхні та відсутність подряпин.

Корпус навушників MS3 IEM Hidizs
Корпус навушників MS3 IEM Hidizs

У MS3 використовується 10,2-міліметровий динамічний драйвер із подвійними магнітними ланцюгами та подвійними порожнинами, незалежно розроблений Hidizs, а його діафрагма являє собою композитну діафрагму з біо-нановолокна. 

Hidizs пояснює унікальну технологію MS3

«Подвійні магнітні контури та подвійні порожнини композитного діафрагмового динамічного драйвера мають вищу магнітну індукцію, ніж звичайний динамічний драйвер. Завдяки вищій магнітній індукції діафрагма може отримати додаткову акустичну енергію, тим самим покращуючи перехідні характеристики динамічного драйвера та вищу ефективність перетворення енергії. 

Подвійні магнітопроводи роблять роботу діафрагми більш стабільною. Подвійні резонатори засновані на дизайні подвійних магнітних ланцюгів для формування двох відносно незалежних резонаторів, які приносять багато переваг, таких як міцна та гнучка продуктивність на низьких частотах, чіткіше зображення та пошук деталей».

Змінюючи включені пневматичні звукові фільтри, ви можете налаштувати звук на свій смак. MS3 оснащений трьома видами змінних пневматичних звукових фільтрів.

Hidizs MS3 може досягати трьох різних тонів високої частоти, збалансованої та низької частоти, змінюючи напрямок повітряного потоку. Збалансований є рекомендованим стандартом для більшості музичних композицій, тоді як високочастотний фільтр призначений для класичної та джазової музики, а низькочастотний фільтр призначений для року та більш важких музичних стилів.

Комплектація навушників MS3 IEM Hidizs
Комплектація навушників MS3 IEM Hidizs

Особливості навушників Hidizs MS3

  • 10,2-міліметровий динамічний драйвер із подвійною магнітною схемою та подвійною порожниною
  • Композитний драйвер Knowles SWFK-31736
  • Авіаційний алюмінієвий сплав 
  • Три фільтри пневматичної настройки Hidiz
  • 92-жильний кабель з безкисневої міді високої чистоти
  • Знімний кабель «Акулячий плавник», стандартний 2-контактний штекер 0,78 мм
  • Сумка для зберігання

MS3 буде доступний 4 липня через Amazon за 119 доларів США/149 фунтів стерлінгів.

Автор публикации

не в сети 47 минут

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий