Тест

Technics EAH-A800 навушники тест

Technics EAH-A800 навушники тест

Новинка Technics EAH-A800 підійде не лише меломанам. Спосіб життя, який стрімко змінюється, змусив нас адаптуватися до нових реалій, зокрема роботі на відстані з різних локацій. При цьому EAH-A800 забезпечать кришталево чистий голосовий зв’язок навіть у шумній обстановці та допоможуть вам повністю зануритися в звук, де б ви не знаходилися.

Врамках міжнародної виставки CES 2022 компанія Panasonic представила нові бездротові повнорозмірні накладні навушники Technics EAH-A800. Модель поєднує у собі видатний досвід та технології Technics, накопичені за більш ніж 50 років розробки Hi-Fi аудіо. Завдяки легендарній якості звуку від Technics, навушники EAH-A800 відрізняються якісним звуком та винятковим комфортом.

Зовнішній вигляд EAH-A800 відповідає класичному дизайну навушників, створених для комфорту та продуктивності. Вони доступні в чорному або сріблястому кольорах і за існуючими стандартами є досить компактними. Пластик корпусу у чорному варіанті має шляхетний антрацитовий відтінок, а накладки – вугільно-чорні. У сріблястій версії пластик сріблястий, а накладки – білі. За рахунок складного механізму вони поміщаються в досить яйцеподібний напівжорсткий кейс.

Technics EAH-A800 навушники накладні бездротові огляд
Навушники в складеному вигляді

Навушники мають майже ідеальну посадку. Амбушюри з ефектом пам’яті з одного боку м’які та зручні, з іншого – забезпечують надійну фіксацію та, насамперед, щільне прилягання до вух. Внутрішній діаметр амбушюр збільшено, щоб повністю закрити вухо. Оголів’я також м’яке, а його особлива форма рівномірно розподіляє навантаження для зменшення тиску на голову. Діапазон регулювання оголів’я дуже великий.

Technics EAH-A800 оснащені усіма сучасними технологіями. Насамперед, це відмінна акустична система. 40-мм драйвер із безкаркасною тришаровою мембраною працює на окрему акустичну камеру всередині корпусу навушників на кожен канал. Акустична камера точно контролює повітряний потік, покращуючи характеристики динаміка, домагаючись глибоких басів та багатої просторової виразності.

EAH-A800 відносяться до бездротових навушників. За бажанням можна використовувати кабель, що додається, з 3,5-мм стереороз’ємом. Тим не менш, більшість, ймовірно, будуть використовувати EAH-A800 як Bluetooth-навушники. Щоб забезпечити найкращий звук, Technics використовує кодек LDAC на додаток до поточного стандарту Bluetooth 5.2. Завдяки роздільній здатності до 96 кГц/24 біт він забезпечує справжню якість Hi-Res через Bluetooth.

Technics EAH-A800 підключити навушники до акустики
Technics EAH-A800 також можуть працювати звичним чином, використовуючи кабель для навушників з 3,5-мм

Щоб ви могли насолоджуватися звуковим потенціалом Technics EAH-A800 навіть у шумному оточенні, є технологія активного шумозаглушення останнього покоління. Technics називає цю технологію «подвійним гібридним шумозаглушенням з прямим і зворотним зв’язком з аналоговою і цифровою обробкою звуку» для повного занурення в процес прослуховування.

Високі технології також використовуються під час здійснення дзвінків. Вісім мікрофонів дозволяють використовувати навушники для комфортного та природного спілкування. Чотири мікрофони MEMS з чудовою точністю вловлюють ваш голос, а шумозаглушення дозволяє легко зосередитися на розмові. Ще чотири мікрофони з технологією beamforming активуються одночасно з обох боків навушників, скорочуючи фоновий шум і вловлюючи голоси у трьох вимірах. Унікальна обробка сигналу Technics аналізує мовлення і пригнічує звуки для більш точної передачі голосу.                    

Technics наушники 2022

Якщо ви не бажаєте блокувати весь шум, є прозорий режим, що пропускає навколишні звуки, а також режим підвищеної уваги, який насамперед пропускає голоси. В режимі передачі природного звукового оточення відбувається вловлювання широкого діапазону частот – від низьких до високих, що робить звучання більш природним, якби ви взагалі були без навушників.

Режим концентрації уваги пригнічує небажані зовнішні шуми, що полегшує сприйняття людського голосу. Ідеальний варіант, якщо вам потрібно почути оголошення в аеропорту, на вокзалі або спілкуватися з членами сім’ї вдома, не вимикаючи фонової музики. На мій погляд, шумозаглушення зробило звук занадто стислим і цифровим. Незважаючи на це, якість зв’язку хороша, і є можливість тонкого налаштування відповідно до ваших уподобань. Єдина критика у тому, що шумозаглушення генерує дуже тонкий шум на  максимальному рівні гучності. Це відчутно лише тоді, коли не грає музика.

Керується Technics EAH-A800 кнопками на правому корпусі. До них можна дотягнутися великим пальцем. Кнопки приємні, але їх використання дещо дратує – вони розташовані близько одна від одної і на дотик майже не відрізняються. Є сенсорні елементи керування для подвійного та потрійного натискання, які налаштовуються, але вони можуть змінювати лише режим звуку, а не керувати відтворенням, паузою чи пропуском пісні. Додаткові налаштування можна змінити за допомогою програми Technics Audio Connect. В застосунку також доступний еквалайзер з різними пресетами та індивідуальними налаштуваннями.

Technics bluetooth-наушники
Органи керування

Навушники забезпечують 50 годин автономної роботи з увімкненим шумозаглушенням і 60 годин з вимкненим. Час автономної роботи неймовірний. Якщо вам колись вдасться розрядити навушники, 15-хвилинна швидка зарядка дасть вам 10 годин прослуховування. Заряджаються EAH-A800 через комплектний USB-кабель.              

Зусилля, які Technics вклали в окремі акустичні камери, знайшли відтворення у глибокому та дуже контрольованому басі. Середні частоти вільні від штучної теплоти основного тону, відтворення чисте, з гарною роздільною здатністю, Дебюссі був прекрасним. Те саме стосується і високих частот – чітко простежуються обертони і таким чином формується красивий, приємний тембр. Крім того, є музичне налаштування звуку, що підходить для тривалого прослуховування. Це дозволяє насолоджуватися музикою будь-якого стилю на найвищому рівні. Але якщо вам потрібно більше високих частот, ви можете використовувати програму та еквалайзер.

Я використовував навушники в основному через бездротову мережу з iPhone. Більшість аудіо відтворювалась за допомогою Apple Music у форматі 24 біт/48 кГц. Все, від поп-музики та класики до року та джазу, звучало детально та блискуче.

Чи варто купувати Technics EAH-A800? Це дорогі навушники, але вони пропонують преміальний досвід, який відповідає їх вартості. Відтепер Technics має право голосу на ринку повнорозмірних навушників Bluetooth з активним шумозаглушенням вищого класу.

Технічні характеристики:

  • Роздрібна ціна: $350
  • Тип: накладні Bluetooth-навушники з активним шумозаглушенням
  • Динамік, мм: 40
  • Імпеданс, Ом: 34
  • Чутливість (1 мВ/1 кГц), дБ: 105
  • Діапазон частот, Гц: 4–40 000
  • Bluetooth: V5.2
  • Дальність прийому сигналу, м: до 10
  • Профілі, що підтримуються: A2DP, AVRCP, HSP, HFP
  • Кодеки: SBC, AAC, LADC
  • Комплект поставки: USB-кабель для зарядки, аудіокабель із 3,5-мм розʼємом, футляр, адаптер для літака
  • Вага, г: 298

Pro:

Якість звуку

Наявність функції ANC

Багато преміальних функцій

Комфорт

Contra:

Медіакнопки дещо незручні для доступу

Шумозаглушення робить звук занадто стислим і цифровим

Оцінки:

Дизайн: 8

Технологія: 9

Конструкція і виконання: 9

Звук: 9

Ціна/якість: 8

Вердикт: 8,6

Автор публикации

не в сети 4 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий