Новости

Polk Audio MagniFi Max AX саундбари із Dolby Atmos і DTS:X

Polk Audio MagniFi Max AX саундбари із Dolby Atmos і DTS:X

Polk Audio анонсує дві нові звукові панелі: MagniFi Max AX і MagniFi Max AX SR. «Ці компактні, високопродуктивні звукові панелі наповнять життям фільми, телешоу, музику та ігри. Завдяки 11 динамікам із виділеними центральними каналами, спрямованим вгору динамікам і запатентованій Polk технології Stereo Dimensional Array (SDA) вони забезпечують захоплюючий багатовимірний звук Dolby Atmos і DTS:X.

Обидві моделі оснащені бездротовими сабвуферами для вражаючого відтворення низьких частот. MagniFi Max AX SR має два бездротових динаміки об’ємного звучання. Потокова передача музики, спеціальні звукові режими та підключення до eARC TV доповнюють ці універсальні доступні звукові панелі», — розповідає виробник.

«Спираючись на 50-річний досвід розробки динаміків Polk, MagniFi Max AX і MagniFi Max AX SR є найкращими звуковими панелями Polk на сьогоднішній день, — сказав Френк Стернс, директор Polk Audio. — Завдяки запатентованим технологіям Polk Stereo Dimensional Array (SDA) і Voice Adjust, MagniFi Max AX і MagniFi Max AX SR наповнюють будь-яку кімнату винятковим звуком без великої кількості динаміків. Додайте вбудовану бездротову потокову передачу музики, і ви отримаєте універсальний центр розваг».

Polk Audio MagniFi Max Dolby Atmos і DTS:X

Саундбари MagniFi Max AX піднімають об’ємний звук на нові висоти завдяки спеціальним спрямованим вгору драйверам, які, за словами виробника, «повністю відповідають елементу висоти Dolby Atmos і об’єктним звуковим форматам DTS:X». Четверте покоління запатентованої технології Polk SDA створює велику звукову сцену, яка заповнює всю кімнату. MagniFi Max AX відтворює джерела звуку з неперевершеною чіткістю.

10-дюймовий сабвуфер

Polk Audio звукові панелі 2022

MagniFi Max AX і MagniFi Max AX SR оснащені 10-дюймовим сабвуфером, спрямованим вниз, який забезпечує притаманні Polk глибокі, легкі баси. Завдяки бездротовому з’єднанню його можна розмістити де завгодно. Також можна розширити можливості об’ємного звуку MagniFi Max AX за допомогою опційних бездротових задніх гучномовців Polk SR2 (199 євро). Звукова панель MagniFi Max AX SR технічно ідентична Max AX і включає бездротові тилові динаміки об’ємного звучання SR2.

Polk Audio MagniFi Max оптимальний звук для будь-якого досвіду

Моделі мають спеціальні режими фільмів, ТБ і музики, якими можна керувати одним натисканням кнопки. Бас, чіткість і звукове поле MagniFi Max AX налаштовуються відповідно до обставин. Нічний режим приглушує мову та знижує баси для прослуховування вночі. Функція VoiceAdjust збільшує гучність голосу відносно інших звукових елементів, покращуючи тим самим розбірливість. BassAdjust балансує низькі частоти звукової панелі та сабвуфера для отримання, за словами Polk Audio, приємного басового звуку. Крім того, MagniFi Max AX і MagniFi Max AX SR пропонують підтримку потокової передачі Wi-Fi через Apple AirPlay 2, Google Chromecast, Spotify Connect і всі сумісні з Alexa музичні служби (без підтримки голландської мови), а також Bluetooth.

Легка установка та універсальна сумісність

За словами Polk Audio, підключення MagniFi Max AX і MagniFi Max AX SR легке, завдяки трьом входам і одному виходу для високошвидкісних з’єднань 4K HDMI із високою пропускною здатністю та перемиканням входів. Їх можна підключити до телевізора через HDMI eARC або ARC за допомогою кабелю HDMI, що входить у комплект; оптичний вхід дозволяє підключати старі моделі.

Polk Audio звукові панелі 2022

MagniFi працює безпосередньо з більшістю пультів дистанційного керування телевізором (зауважимо, що пульт дистанційного керування входить у комплект). Інтуїтивно зрозумілий OLED-дисплей на передній панелі автоматично показує налаштування та затемнюється. MagniFi Max AX готовий до Roku TV для ще швидшого налаштування та роботи. Розмістити звукові панелі можна на телевізійній консолі або закріпити на стіні.

Моделі MagniFi Max AX (799,00 євро) і MagniFi Max AX SR (899,00 євро) будуть доступні з жовтня на PolkAudio.com і в авторизованих торгових точках Polk.

Автор публикации

не в сети 3 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий