Авто

Focal K2 Power M Hi-Fi автоакустика 2023

Focal K2 Power M Hi-Fi автоакустика 2023

Focal запускає оновлену серію висококласних автомобільних динаміків Focal K2 Power M. Нова лінія має багато тих самих функцій, що й Utopia, але компоненти продаються a la carte, що означає — на замовлення. Жодних готових наборів, лише окремі продукти, ті, які потрібні для створення власної оригінальної аудіосистеми. Потужність, точність і компактність — відмінні риси цих динаміків, які забезпечують неперевершену якість звуку.

Всі компоненти лінійки (виключення – твітер) оснащені культовим сендвіч-конусом К2 з арамідного волокна Focal. Це ексклюзивний продукт, створений завдяки унікальному ноу-хау. Виготовлений у майстернях Focal, він складається з надлегкого пінопласту, затиснутого між шаром арамідних волокон і шаром скляних волокон. Це поєднання трьох ключових елементів акустики: жорсткості, легкості та демпфування, що забезпечує точне та динамічне звучання.

А для ще кращої продуктивності К2 інженери Focal поєднали його зі своїм знаменитим М-профілем. Така форма конуса забезпечує кращу частотну характеристику та кращу дисперсію звуку, а також зменшує глибину динаміка. Технологія обʼємного звучання TMD (Tuned Mass Damper) призначена для кращого контролю ефектів резонансу та значного зменшення спотворень, пов’язаних із деформацією конуса. Динамік використовує переваги цього запатентованого демпфера (TMD), відтворюючи дуже чіткі та дуже реалістичні середні частоти.

Лінійка включає середньочастотний динамік 3 KM, низькочастотний — 6,5 КМ, сабвуфер SUB 5 КМ і твітер FRAK. Ці потужні та активні продукти є дуже компактними і легко інтегруються в будь-який салон авто.

Focal твітер FRAK
Focal твітер FRAK

Революція в автомобільній аудіосистемі, твітер FRAK, є ексклюзивом Focal. Він має унікальні частотні характеристики (600 Гц — 32 кГц), алюмінієвий/магнієвий конус із профілем М і використовує запатентовані технології, які надають аудіосистемі безпрецедентну динаміку. Алюміній дає змогу отримати жорсткий конус для відчутного зниження частоти, тоді як магній забезпечує чудове демпфування та завдяки своїй легкості дозволяє високочастотному динаміку оптимально працювати на екстремальних високих частотах. Високочастотний динамік FRAK ідеально поєднується з іншими продуктами з лінійки K2 Power M, забезпечуючи чистий звук Hi-Fi в автомобілі.  

3-дюймовий СЧ-динамік 3 KM
3-дюймовий СЧ-динамік 3 KM

Завдяки 3-дюймовому СЧ-динаміку система забезпечує бездоганний звук високої точності, щоб отримати максимальне задоволення від прослуховування. Динамік має надширокий частотний діапазон до 9 кГц, тому його можна використовувати лише з сабвуфером і високочастотним динаміком, якщо в автомобілі мало місця для додаткових компонентів. Технологія Focal, прогресивний профіль спайдера дозволяє краще демпфувати рухи сендвіч-конуса. Це підвищує лінійність, точність і динаміку звуку.

6,5-дюймовий НЧ-динамік 6,5 КМ
6,5-дюймовий НЧ-динамік 6,5 КМ
5-дюймовий сабвуфер SUB 5 КМ
5-дюймовий сабвуфер SUB 5 КМ

НЧ-динамік має розмір 6,5 дюйма, а 5-дюймовий сабвуфер — це повністю модернізований 5-дюймовий сабвуфер Focal, представлений 20 років тому. Сабвуфер можна помістити під сидіння в Porsche або Ferrari, або ж там, де місце обмежене.

У лінійці немає пасивних кросоверів, вона розроблена для використання з цифровим сигнальним процесором (DSP). 

Очікується, що продажі акустики почнуться наприкінці січня 2023 року.    

Автор публикации

не в сети 2 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1050Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий