Авто

Бездротові ресивери KENWOOD і JVC з Android Auto

Бездротові ресивери KENWOOD і JVC з Android Auto

KENWOOD і JVC презентують нові повністю бездротові ресивери з підтримкою CarPlay/Android Auto і Maestro. iDatalink Maestro RR дозволяє зберегти заводські елементи керування аудіосистемою на кермі, заводський підсилювач, додаткові дисплеї та може навіть відображати інформацію про автомобіль (дані про продуктивність, клімат-контроль, напругу батареї тощо).

Усі три бездротові ресивери підтримують SiriusXM і Hi-Res Audio, а також мають 5-вольтовий вихід нормованого сигналу.

Модель KENWOOD eXcelon Reference DMX958XR, окрім зазначених вище функцій, здатна відтворювати звук високої чіткості через бездротове з’єднання. Ресивер має HD ємнісний екран високої роздільної здатності розміром 6,8 дюймів (1280×720). Рекомендована ціна становить 849,95 доларів США.

Друга модель KENWOOD eXcelon DMX908S пропонує багато тих самих функцій, але з ємнісним 6,95-дюймовим екраном WVGA (800×480) і без підтримки бездротового Hi-Res Audio. Вартість ресивера 699,95 доларів США.

Обидві моделі мають HD-радіо та можливість підключення камери KENWOOD DRV-N520 на панелі приладів. Щоб забезпечити найкращу якість звуку, ресивери використовують виготовлені на замовлення та ретельно відібрані комплектуючі, такі як конденсатори джерела живлення та високоякісні конденсатори зв’язку. KENWOOD називає їх компонентами аудіофільського класу.

ресивери з підтримкою CarPlay/Android Auto і Maestro, SiriusXM і Hi-Res Audio, вхід USB Type-C

Новий ресивер JVC KW-M875BW також пропонує бездротові можливості CarPlay/Android Auto та Maestro як в дротових так і в бездротових конфігураціях. Він має 6,8-дюймовий резистивний сенсорний екран і використовує JVC Dynamic GUI Gesture Touch Control (динамічний графічний інтерфейс управління жестами) і Live Wallpaper Background (синхронізація фонового зображення та кольору з музикою). Включає підтримку бездротового звуку високої чіткості та оригінальну технологію обробки звуку K2. K2 – це технологія JVC, яка відтворює оригінальний майстер-звук шляхом розширення частотного діапазону. Рекомендована ціна 629,95 становить доларів США.

Усі три моделі також мають вхід USB Type-C для зарядки до 3 А, вхід HDMI Type-D (міні), чотири входи для камери та бездротове віддзеркалення для Android.

Автор публикации

не в сети 2 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий