Обзоры

Найкращі навушники JBL бездротові моделі 2022

Найкращі навушники JBL бездротові моделі 2022

JBL відомий не тільки своїми портативними колонками. Сьогодні ми розглянемо 4 найкращі моделі, серед яких накладні бездротові та TWS навушники JBL. 

Зміст: навушники JBL

JBL Live Pro 2 TWS ($149.95)

jbl live pro 2 шумоподавление

За останні десять років JBL стала одним із найвпливовіших виробників бездротових навушників на ринку. Розробник пропонує функціональні продукти з гарними показниками автономної роботи та можливостями підключення Bluetooth.

JBL Live Pro 2 — це фактично нащадки навушників JBL Live Pro+. В новій моделі компанія реалізувала кілька помітних оновлень, зокрема адаптивне шумопоглинання. Також в програмі «My Headphones» підключення до кількох пристроїв і більше параметрів налаштування.

Навушники мають рейтинг IPX5, тобто вони є водостійкими та витримають дощ/тренування. Але JBL Live Pro 2 не є повністю водонепроникними, тому ми радимо вам не кидати їх у ванну.

Завдяки 11-міліметровим динамікам навушники JBL Live Pro 2 забезпечують потужний, чистий звук з глибокими басами. Також не забувайте про можливість налаштування параметрів еквалайзера у супутньому додатку «My Headphones». 

Користувачі з більшим бюджетом, можливо, захочуть вибрати пару, яка пропонує покращену звукову продуктивність, більш ефективну шумоізоляцію та ін. Але вам доведеться заплатити набагато більше, ніж 150 доларів, щоб отримати помітні покращення. 

Live Pro 2 забезпечують 10 годин автономної роботи від навушників і додаткові 30 від футляру для зарядки. У цьому «середньому» ціновому діапазоні є багато конкурентів, які пропонують такі опції, як кращий час автономної роботи та більш мінімалістичний дизайн. Але щоб отримати кращі навушники з шумопоглинанням, що є значним покращенням цих JBL, вам доведеться заплатити майже подвійну ціну.

Саме тому ми вважаємо JBL Live Pro 2 чудовим універсальним варіантом як для повсякденного користування, так і для тренувань. Вони, безсумнівно, можуть претендувати на місце в нашому рейтингу. 

JBL Reflect Mini NC ($149.95)

jbl reflect mini nc характеристики

TWS навушники JBL Reflect Mini NC нагадують повнорозмірні Live 660 NC, але у формі компактних бездротових крапельок. Більшість зі справжніх бездротових навушників компанії були достатньо успішними, проте спортивні моделі користувалися найбільшим попитом.

Зовні JBL Reflect Mini NC виглядають як мінімалістичні спортивні навушники, такі як Beoplay E8 Sport та Jabra Elite 5.

Їх корпус не має стрижнів, які ви можете побачити в Apple AirPods. Це робить дизайн Reflect Mini NC більш простим, зручним та ергономічним, що особливо важливо під час занять спортом. Що стосується матеріалів корпусу, тут ми маємо майже повністю пластикову конструкцію зі змінними силіконовими насадками. 

Вбудований 6-міліметровий динамік відрізняється солідною потужністю звуку. Зі свого досвіду можемо сказати, що проблема надто стриманого звуку не є актуальною для продуктів JBL. В цьому Reflect Mini NC продовжує наслідувати своїх попередників. 

Як і більшість інших їхніх продуктів, Reflect Mini NC підтримує супутню програму керування «My Headphones». З додатком ви можете отримати доступ до налаштувань шумоізоляції та активувати режим навколишнього середовища. Шумозаглушення є дуже ефективним, оскільки ви можете налаштувати певним чином за допомогою налаштування ANC. Інші функції програми включають змінні елементи керування та еквалайзер із кількома режимами відтворення.

Якщо ви все-таки плануєте використовувати сенсорні елементи керування, вони дуже точні та забезпечують хороший відгук. Bluetooth 5.1 забезпечує Reflect Mini NC стабільне з’єднання та радіус дії до 10 м. 

JBL Reflect Mini NC забезпечують близько 7 годин відтворення при повній батареї. З додатковими 14 годинами, які забезпечує кейс для зарядки, загальний час автономної роботи навушників складає 21 годину. Здебільшого ви завжди можете розраховувати на тривалий час автономної роботи з будь-яким продуктом JBL. Reflect Mini NC витримає будь-яке ваше тренування та довгу поїздку.

JBL Everest Elite 700 Wireless ($129.95)

навушники JBL Everest Elite 700 відгуки

В 2022 році ринок накладних навушників Bluetooth просто переповнений різноманітними пропозиціями. Проте лише деякі з них наближаються до якості, яку пропонують дротові навушники. До якого типу належать JBL Everest Elite 700 Bluetooth? Відповідь на це питання ви дізнаєтеся через кілька абзаців.

Everest Elite 700, на наш смак, мають дещо завеликі амбушюри. Тим не менш, для тих, хто не шукає компактну пару, навушники виглядають досить природно і стримано. Вони сучасні, гладкі та відрізняються високою якістю збірки.

Серед усіх моделей з нашого списку, саме ці навушники JBL отримують максимум користі від супутнього додатку. 

Враховуючи те, що навушники можна налаштовувати по безлічі параметрів, було б трохи несправедливо судити про враження від прослуховування. Але ми спробуємо дати загальну характеристику відтворення звуку. 

Без додаткових налаштувань еквалайзера JBL Everest Elite 700 забезпечують багато басів. На високих частотах відчувається зниження активності та чіткості. Характер звуку можна назвати загалом трохи мутним і нецікавим. Однак 10-смуговий еквалайзер, очевидно, виправити це і наповнити ці навушники енергією.

Якщо ви досі не користувалися еквалайзером, рекомендуємо приділити кілька хвилин і дізнатися, як покращити звук навушників. Якщо ви приділите кілька хвилин на налаштування еквалайзера, ви подякуєте нам пізніше.

Активне шумопоглинання в JBL Everest Elite 700 можна охарактеризувати як «середнє». Дуже зручна функція, проте в цих навушниках вона не забезпечить повної відсутності шуму під час прослуховування. За даними JBL, навушники Everest Elite 700 пропрацюють 15 годин із шумопоглинанням і 25 годин без шумопоглинання.

Останнє, але не менш важливе, це Bluetooth. В більшості випадках зв’язок був стабільним, проте ми відчули кілька незначних пауз, можливо, раз на кілька годин і відразу після підключення навушників до пристрою. 

Загалом, Bluetooth навушники JBL Everest Elite 700 достатньо вдала пара для сучасного користувача. Everest Elite 700 трохи громіздкі, але вони відрізняються дуже зручним керуванням, мають якісний звук і задовільний час автономної роботи.

JBL Live 500BT ($99.95)

безпровідні навушники jbl live 500bt отзывы

JBL Live 500BT є дуже вдалим прикладом поєднання помірної ціни та високої якості. Це сучасні бездротові накладні навушники, які пропонують підтримку голосових помічників Amazon Alexa та Google Assistant. 

На додаток до цього вони також відрізняються вражаючою автономністю та можливістю швидкої зарядки. Серед особливих функцій варто виділити TalkThru та Ambient Aware. Крім того, як і попередні навушники JBL, також Live 500BT підтримують супутній додаток з еквалайзером для регулювання звуку.

Навушники підтримують стандарт зв’язку Bluetooth 4.2, що забезпечує стабільний радіус дії до десяти метрів.

Якщо вам подобається користуватися Google Assistant, то з JBL Live 500BT ви насолодитеся успішною інтеграцією голосового управління. Ви можете будь-коли спілкуватися з помічником, щойно голосове керування налаштовано за допомогою програми JBL Headphones. За словами виробника, Amazon Alexa є ще одним голосовим асистентом, який можна використовувати з навушниками JBL Live 500BT.

Ці навушники мають потужний характер відтворення звуку. Таке відчуття, що Live 500BT чітко налаштовані на баси. Помітно легке домінування верхніх басів над середніми частотами, але вони не здаються нав’язливими та перевантаженими. Баси залишають достатньо місця для розгортання вокалу та головних інструментів. 

Високі частоти присутні в достатньому обсязі, вони досить збалансовані, тому на переході до СЧ-діапазону відсутнє різке падіння. 

Ефективність батареї цих навушників Bluetooth, яка забезпечує час роботи понад 37 годин, поки не знадобиться джерело живлення, є позитивною особливістю. Завдяки функції швидкої зарядки навушники можна використовувати більше шести годин після п’ятнадцяти хвилин заряджання. 

Якщо вам подобається сильний бас, вам сподобається слухати музику з JBL Live 500BT. З іншого боку, ця модель не може задовольнити вимоги аудіофілів щодо якості звуку, оскільки для неї характерна обмежена роздільна здатність. Окрім того, серед підтримуваних аудіокодеків присутній лише кодек SBC. 

Автор публикации

не в сети 2 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий