Авто

Автоакустика від Sennheiser для Morgan Motor Company

Автоакустика від Sennheiser для Morgan Motor Company

Morgan Motor Company, британський виробник автомобілів, презентував нові еталонні моделі Plus Four і Plus Six. Спеціально для своїх нових автомобілів Morgan співпрацює з Sennheiser для розробки фірмової аудіосистеми. Автоакустика від Sennheiser та Morgan представляє собою поєднання традицій та новітніх технологій.

«Наша унікальна технологія, а також навички та досвід нашої команди, яка працює разом із неймовірною командою в Morgan, зробили можливим створення спортивного автомобіля з відкритим верхом із звуковою системою еталонного рівня», — говорить генеральний директор Sennheiser.

Sennheiser стверджують, що вони зосередилися на інтеграції технологій об’ємного звуку для автомобілів Plus Four і Plus Six. Головна мета: створити ілюзію звукової сцени для пасажирів. 

автоакустика sennheiser in car audio

Завдяки алгоритму AMBEO Contrabass аудіосистема забезпечує унікальну басову характеристику. Динаміки оптимізовані для відтворення чітких, потужних та глибоких низьких частот. Більше того, виробнику вдалося зробити систему максимально ефективною та компактною.

Автоакустика Sennheiser включає вісім компонентів: чотири звичайних динаміки в дверях і на задній панелі, а також чотири невидимі динаміки. Три “невидимі драйвери” приховані за панеллю приладів і один динамік розташовано у нижній панелі відсіку для відтворення низьких частот. Динаміки живляться від нового підсилювача із фірмовим DSP процессором компанії. Останній використовує програмне забезпечення для обробки звуку від Sennheiser.

На решітці динаміків ви можете побачити елегантний логотип Sennheiser. Дизайн решіток динаміків черпає натхнення з культових жалюзі Morgan, які знаходяться на кожному капоті моделей Plus. Кожна решітка динаміків оздоблена полірованою атласною обробкою, що вдало поєднується з іншими елементами дизайну в кабіні автомобіля.

«Нова лінія Morgan Plus поєднує позачасовий дизайн і майстерність із відповідними сучасними технологіями, в тому числі технологіями звуку», — говорить Массімо Фумарола, генеральний директор Morgan Motor Company

morgan motor plus four sennheiser

«Революційна аудіосистема, створена командою експертів Sennheiser, виконує нашу обіцянку постійно вдосконалювати наші продукти, запроваджуючи новітні технології. Ми раді співпрацювати з Sennheiser і сподіваємось на продовження нашої співпраці».

«Це захоплююча співпраця між двома історичними фірмами, результатом якої є унікальні продукти виняткової якості звуку, дизайну та майстерності. Нам дуже сподобалося працювати над проектом, і ми з нетерпінням чекаємо подальших великих починань з командою Morgan!» — підсумовує д-р Андреас Зенхайзер.

Автор публикации

не в сети 2 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий