Новости

Телевізори Samsung Neo QLED, MICRO LED і OLED

Телевізори Samsung Neo QLED, MICRO LED і OLED

Компанія Samsung оголосила про свою лінійку телевізорів на виставці CES 2023. Нові дисплеї серій Neo QLED, MICRO LED і OLED пропонують користувачам розширені можливості, новий рівень якості зображення та гнучке підключення до кількох пристроїв. Окрім того, телевізори можуть бути інтегровані в екосистему розумних пристроїв через платформу SmartThings.

«У 2023 році ми розширюємо межі інновацій, щоб запропонувати споживачам більше, ніж просто високу якість зображення. Ми прагнемо забезпечити досвід роботи з пристроями преміумкласу, адаптований до кожного користувача», — сказав Челгі Кім, виконавчий віцепрезидент Visual Display Business в Samsung Electronics. 

«Завдяки SmartThings наша передова технологія є бездоганною та інтуїтивно зрозумілою. Наші нові телевізори презентують більш стійкі, доступні та приємні технології для повсякденного використання».

Телевізори Samsung та ігри

В останній серії телевізорів Neo QLED 8K і 4K від Samsung використовується передовий процесор Neural Quantum Processor Samsung. Дисплей Quantum Mini зі світлодіодним підсвічуванням підтримує такі функції, як Shape Adaptive Light Control і Real Depth Enhancer Pro. Завдяки алгоритмам оптимізації зображення і використанню штучного інтелекту Neo QLED забезпечують об’ємне, реалістичне зображення.

Новою функцією для Neo QLED цього року є «Автоматичний ремастеринг HDR», який використовує технологію глибокого навчання штучного інтелекту. Інтегрована функція дозволяє пристрою аналізувати та застосовувати ефекти розширеного динамічного діапазону (HDR) у режимі реального часу до контенту стандартного динамічного діапазону (SDR). За словами компанії, контент SDR стає яскравішим і жвавішим.

Samsung Neo QLED 8K Автоматичний ремастеринг HDR
Samsung Neo QLED 8K

Крім того, користувачам більше не потрібно купувати окремий ключ SmartThings для підключення та керування пристроями Zigbee і Thread. У 2023 році однокристальний модуль SmartThings Zigbee & Matter Thread буде безпосередньо вбудований у продукти Samsung. Він забезпечить автоматичну синхронізацію пристроїв для легшого керування. На додаток, тепер ви зможете інтегрувати в екосистему розумні пристрої сторонніх виробників, а не тільки Samsung.

Інші нові функції включають групу живого чату «Chat Together» і «ConnecTime», який забезпечує просте управління для відеодзвінків з підключених пристроїв. Функція 3D Map View дозволяє користувачам контролювати підключені пристрої та надає вид «з висоти пташиного польоту» на свій дім з усіма пристроями SmartThings на віртуальній мапі.

Лінійка MICRO LED 2023 пропонує нові моделі від 50 до 140 дюймів, які можна розширювати або зменшувати за бажанням завдяки модульній природі. Лінійка OLED від Samsung 2023 року тепер доступна в 55-, 65- та новій 77-дюймовій моделі. У OLED-дисплеях використовується технологія Quantum Dot, яка була розроблена для Samsung Neo QLED, а також для процесорів Neural Quantum Processors. Вона дозволяє зберегти основні переваги технології OLED, одночасно оминаючи обмеження яскравості та відображення кольорів.

Розширена лінійка оснащена опцією частотою оновлення екрана 144 Гц та усіма розумними функціями Samsung, включаючи Samsung Gaming Hub. Вперше в історії OLED-моделей, нові OLED-телевізори Samsung мають сертифікат AMD FreeSync Premium Pro.

OLED-телевізори Samsung 2023 Samsung 2023
OLED-телевізори Samsung

Також новинка «The Premiere 8K», ітерація 8K лінійки ультракороткофокусних лазерних проекторів Samsung із підтримкою максимального розміру екрана 150 дюймів. «The Freestyle» від Samsung тепер поставляється з фірмовою технологією Smart EDGE Blending, яка дозволяє користувачам використовувати два пристрої та переглядати вміст у конфігурації 21:9. Freestyle 2023 також підтримуватиме Samsung Gaming Hub.

Представлений у 2022 році ігровий центр Samsung, який надає геймерам необмежений доступ до тисяч ігор від Xbox, NVIDIA GeForce NOW, Amazon Luna та Utomik. 

Доступна опція GameBar 3.0 із MiniMap Sharing дозволяє гравцям миттєво переглядати мінікарти своїх ігор на будь-якому дисплеї та віртуальну точку прицілювання, призначену для шутерів від першої особи (FPS).

Телевізори Samsung на CES 2023

Саундбари Samsung

Щодо аудіосистеми, окрім флагманської звукової панелі HW-Q990C із 11.1.4-канальним звуком із підтримкою Dolby Atmos. Новий ультратонкий саундбар HW-S800B пропонує потужне захопливе звучання в Dolby Atmos із 3.1.2-канального пристрою.

Його висота становить лише 40 мм, а глибина – 38 мм. 

Новою супутньою функцією для саундбарів Samsung є «Q-Symphony». Q-Symphony — це нова функція, яка відтворює звук із вашої звукової панелі та динаміків телевізора одночасно. Оскільки ваш новий телевізор має динаміки зверху та з боків, він забезпечує чудовий об’ємний звук. Просто під’єднайте сумісну звукову панель до телевізора за допомогою кабелю HDMI або оптичного кабелю, і незабаром звучатиме так, ніби ви потрапили у фільм.

Автор публикации

не в сети 2 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий