Новости Обзоры

Poly Voyager Free 60 бездротові навушники з дисплеєм

Poly Voyager Free 60 бездротові навушники з дисплеєм на CES 2023

Poly представила на виставці CES 2023 свої перші бездротові навушники Poly Voyager Free 60 і Poly Voyager Free 60+. Обидві версії навушників Poly призначені для людей, які шукають універсальні навушники як для роботи, так і для дозвілля. Виробник стверджує, що нові вкладиші стануть гідним конкурентом TWS навушників Jabra Evolve 2 Buds

* У 2022 році компанія HP купила бренд Poly. Poly — компанія, заснована в 1990 році, спеціалізується на виробництві гарнітури та програмного забезпечення

Навушники можуть бути підключені до ПК через USB-адаптер BT700 Bluetooth, що входить у комплект. Для підключення до смартфону навушники використовують Bluetooth, а для інтеграції з зовнішнім джерелом звуку в комплект входить кабель USB-to-3,5 мм міні-джек.

Очікується, що навушники Poly Voyager Free 60 будуть доступні в березні за ціною від 299 доларів. Бездротові навушники Poly Voyager Free 60+ коштуватимуть 350 доларів.

HP Poly бездротові навушники 2023

Насправді, ці дві версії дуже схожі — обидві мають форм-фактор бездротових навушників-вкладишів (доступні в чорному та білому кольорах). Функціонал охоплює активне шумозаглушення (ANC), режим прозорості, підтримку бездротової зарядки та fast charge, а також вісім годин автономної роботи. Футляр для зарядки забезпечить користувачам додаткові 16 годин прослуховування. 

Кожен навушник має три мікрофони, і Poly стверджують, що вони оснащені технологією захисту від шуму вітру. Для зручності ви можете використовувати тільки один навушник для телефонних дзвінків. Доступний мобільний додаток Poly дозволяє налаштувати рівень звукових сигналів, щоб ви чули свій голос під час дзвінків. 

Як стандартна модель 60, так і 60+ підтримує Bluetooth Multipoint для одночасного підключення до двох пристроїв. Супутній USB-адаптер (в комплектацію входять USB-A та USB-C адаптери) збільшує радіус бездротового зв’язку до 30 метрів. Це дійсно вражає, оскільки традиційно ми маємо радіус дії 10 метрів для Bluetooth-пристроїв.

Однак Poly Voyager Free 60+ додає кілька дуже розумних додаткових функцій. Його зарядний футляр має вбудований OLED-сенсорний екран, що нагадує про його конкуренцію з JBL Tour Pro 2. 

Користувачі можуть використовувати сенсорний дисплей Voyager Free 60+ для перевірки рівня заряду акумулятора та швидкого перемикання між підключеними пристроями. Навушники «плюс» також супроводжуються аналоговим кабелем USB-C, який дозволяє підключити зарядний футляр до аудіо роз’єму 3,5 мм. Таким чином, ви можете підключити до будь-якого іншого пристрою, обладнаного роз’ємом для навушників і перетворити зарядний футляр у бездротовий передавач. LG вирішили зробити щось подібне зі своїми навушниками Tone Free T90Q.

Poly Voyager Free 60+ бездротові навушники з дисплеєм

Voyager Free 60 та 60+ забезпечують підтримку кодеків SBC, AAC і aptX, якщо використовуєте навушники без USB-адаптера. З адаптером ви також можете використовувати кодек LC3, але наразі серед його можливостей можна виділити лише покращення якості зв’язку.

Poly каже, що Voyager Free 60 може централізовано керуватися з будь-якої точки світу ІТ-командою, що робить їх особливо привабливими для корпоративних клієнтів. Їх також можна підключити безпосередньо до веб-камери Poly Studio P5.

Нові бездротові навушники від HP та Poly є чудовими супутниками для спортсменів, оскільки вони мають захист від води та пилу IP54. Тому ви можете спокійно брати їх у спортзал або на ранкову пробіжку.

Автор публикации

не в сети 2 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий