Новости

Lenovo Yoga Book 9i ноутбук з двома екранами 2023

Lenovo Yoga Book 9i ноутбук з двома екранами 2023

Одним із найбільш обговорюваних нових ноутбуків на CES 2023, якщо не найбільш обговорюваним, став Lenovo Yoga Book 9i. Ноутбук Lenovo 2023 року являє собою два сенсорні екрани OLED, з’єднані шарніром. В комплектацію Yoga Book 9i також увійшли: клавіатура Bluetooth, стилус і підставка. Остання дозволяє використовувати пристрій в різних режимах, як ноутбук або планшет.

Як і інші ноутбуки на платформі Intel Evo, Lenovo Yoga Book 9i — це потужний елегантний ноутбук з головним процесором та відеокартою Intel останнього покоління.

Що стосується основних характеристик, ноутбук матиме три порти USB-C Thunderbolt 4, до 16 ГБ оперативної пам’яті, SSD-накопичувач PCle SSD Gen4 до 1 ТБ, WiFi 6E та 5-мегапіксельну вебкамеру для відеоконференцій.

Новий Yoga Book працює на звичайній операційній системі Windows 11, без спеціальної версії ОС для пристроїв із двома екранами. Однак, Lenovo розробили власні програмні додатки, щоб полегшити використання пристрою з двома екранами.

Lenovo Yoga Book 9i фото

lenovo yoga book 9i ціна

Тепер поговоримо про його функціонал. Подвійний екран відкриває безліч сценаріїв використання, багатозадачність та нові можливості взаємодії з контентом. Наприклад, ви можете переглядати відео на одному екрані, а на іншому — робити нотатки (або переглядати відео) одночасно. Або ж знаходьте інформацію про історію королівської сім’ї, переглядаючи документальний фільм.

Читайте також: Asus ZenBook Duo 14 UX482E ультрабук з двома екранами

Для віртуальної презентації доступний режим відображення на одному екрані та управління з іншого. Один екран також можна використовувати для чату під час презентації, щоб доповідач міг відповідати на запитання, не витрачаючи час на те, щоб кожен раз відкривати вікно чату.

ноутбук с двумя экранами 2023

Використання супутніх аксесуарів (підставки, Bluetooth клавіатури та стилуса) забезпечує додаткову продуктивність як в офісі, так і в дорозі. 

Обидва екрани мають розмір 13,3 дюйма та мають 2,8K OLED-дисплеї PureSight, які забезпечують 100% точність кольору разом із Dolby Vision HDR. Це поєднується з просторовим звуком Dolby Atmos від вбудованих динаміків Bowers & Wilkins.

Нова модель від Lenovo поставлятиметься в екологічній упаковці: подарункова коробка та зовнішня коробка виготовлені з переробленого паперу. 

Початкова роздрібна ціна Lenovo Yoga Book 9i становитиме 2100 доларів. Перший складний ноутбук з двома екранами буде доступний з червня 2023 року: слідкуйте за новинами, щоб дізнатися, коли він буде доступний у вашій країні.

Автор публикации

не в сети 2 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий