Обзоры

Audio-Technica ATH-WB2022 бездротові навушники 2022

Audio-Technica ATH-WB2022 накладні навушники бездротові

Audio-Technica представили нову модель навушників на святкуванні свого 60-річчя. Зустрічайте накладні навушники бездротові Audio-Technica ATH-WB2022.

Ціна: €3,000

Розкішна пара навушників з дерев’яним корпусом випущена обмеженим тиражем та оснащена повністю симетричною системою аудіовиходу. 

* Згідно з результатами досліджень Audio-Technica, ATH-WB2022 є першою моделлю з повністю балансною системою аудіовиходу (станом на вересень 2022 року).

Дерево в якості основного матеріалу було обрано не тільки з естетичних міркувань, а й через його звукові властивості. Виробник створює вдалу комбінацію з трьох видів деревини: вогняного клена, волоського горіха та червоного дерева.  

Audio-Technica стверджують, що завдяки поєднанню різних порід дерева також досягаються відмінні акустичні властивості демпфування, що допомагає забезпечити більш чисте та природне відтворення звуку. Амбушюри та м’яка частина наголів’я виготовлені з алькантари, міцного матеріалу з м’якою та приємною текстурою. Алькантара шоколадного кольору дуже влучно доповнює приголомшливу деревину і металеві елементи конструкції.

Audio-Technica наушники беспроводные

У балансній системі аудіовиходу ATH-WB2022 використовуються два ЦАП ESS ES9038Q2M (цифро-аналоговий перетворювач), по одному на кожен канал. Два першокласні операційні підсилювачі MUSES05 від Nisshinbo Micro Devices використовуються для для вхідного і для вихідного каскаду в повністю симетричній конфігурації. Підсилювачі, як і ЦАП, використовуються на кожному каналі, щоб забезпечити хороший поділ каналів та плавний звук на перехідних секціях частотного діапазону (НЧ->СЧ->ВЧ).

Крім того, ATH-WB2022 використовує окремі батареї, що перезаряджаються, для кожного каналу. Ця ексклюзивна симетрична система виведення звуку забезпечує чистоту та роздільну здатність з нульовими перехресними перешкодами або шумом між лівим та правим каналами.

Навушники Audio-Technica 2022 огляд, технічні характеристики

Навушники Audio-Technica ATH-WB2022 використовують новий 45-мм HD-динамік з потужним магнітним ланцюгом і діафрагмою з покриттям DLC (вуглець з алмазоподібною структурою). Навушники сумісні з високоякісними кодеками LDAC та AAC та підтримують відтворення звуку з високою роздільною здатністю до 24 біт/96 кГц, як через бездротове підключення Bluetooth, так і через USB (USB-C, USB-A).

ATH-WB2022 поставляється з високоякісним конденсаторним мікрофоном Audio-Technica, що забезпечує високу якість звуку під час телефонних дзвінків. 

Автономність цих навушників приємно вражає: до дев’яти годин безперервного використання при повній зарядці. Вбудована функція багатоточкового сполучення дозволяє одночасно підключати до ATH-WB2022 два пристрої Bluetooth. Зручні кнопки на чашках навушників забезпечують керування музикою, мікрофоном та функціями голосового помічника. Для додаткових налаштувань можна використовувати програму Audio-Technica AT Connect. У фірмовому додатку Audio-Technica користувачі отримують доступ до еквалайзера і меню режимів відтворення, включаючи режим із малою затримкою.

Audio-Technica AT Connect додаток для смартфону

Накладні Bluetooth-навушники Audio-Technica поставляються з двома високоякісними кабелями 6N-OFC, кабелем USB-C—USB-A і кабелем USB-C—USB-C. В комплектацію також входить чохол для зберігання та транспортування навушників, створений у рамках партнерства Audio-Technica із Zero Halliburton.

Обмежена серія бездротових навушників Audio-Technica ATH-WB2022 буде доступна на початку 2023 року.

Автор публикации

не в сети 3 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий