Авто Новости

Audison Forza нові підсилювачі в авто 2022

підсилювачі Audison Forza 2022 підсилювач в авто

Компанія Audison анонсувала нову лінійку підсилювачів Forza, які прийшли на зміну лінійки Prima. Це — наступний рівень інтеграції та налаштування OEM. Підсилювачі Audison Forza можуть похизуватися більшою потужністю, ніж будь-коли, мають аудіофільський звук останнього покоління технології Audison D-Class.

До складу нової серії входять пʼять підсилювачів з вбудованим DSP (це доповнюється словом bit в назві) і чотири підсилювачі без DSP, які можна використовувати для розширення підсилювачів з DSP. Це поєднується з власним DSP, що працює на 24 біт/96 кГц, розширюючи смугу звуку до 40 кГц і заробляючи бажану сертифікацію високої роздільної здатності.

Нове програмне забезпечення Audison bit Drive може аналізувати, маршрутизувати та коригувати сигнал абсолютно новими способами – тепер користувач може вимірювати, мікшувати і налаштовувати звук за допомогою одного потужного інструменту. Інтуїтивно зрозумілий новий графічний інтерфейс користувача забезпечує ефективне налаштування та чудовий звук.

Підсилювачі Audison Forza мають два незалежних джерела живлення: джерело живлення аудіопідсилювача і джерело живлення DSP, яке жорстко регулюється – це підтримує роботу мікропроцесора DSP навіть під час перехідних станів з низькою напругою (тобто в режимі запуску/зупинки).

Acoustic RTA інтегрований у графік еквалайзера та сумісний із 16-бітним USB-мікрофоном або звуковою картою. Функція остаточного еквалайзера дозволяє завершити вирівнювання, не порушуючи делікатне співвідношення частот ліворуч/праворуч.

До 14-ти виходів DSP надають змогу підсилювачам лінійки Forza легко керувати більшою системою.

Вісім аналогових входів плюс оптичний цифровий вхід Toslink підтримують повне підключення навіть із найскладнішими системами OEM. Якщо потрібно більше аналогових входів, опціональна карта розширення F4IN додає чотири додаткові канали аналогового входу.

підсилювач audison підсилювач в авто

Якщо потрібен коаксіальний S/PDIF або другий вхід Toslink S/PDIF, можна використовувати додаткову плату розширення F2O.

Класичний процес дееквалізації Audison дозволяє відновити звук майже в кожній системі OEM. Аналіз електричного сигналу забезпечує правильну інтеграцію та корекцію для кожного вхідного та вихідного каналів.

Вбудована універсальна технологія імітації гучномовців (USS) забезпечує максимальну сумісність з будь-яким джерелом OEM без приглушення звуку або нестабільності.

Підсилювачі Audison Forza 2022:

  • AF M12.14 bit — 12-канальний підсилювач з DSP, 12х90 Вт
  • AF С8.14 bit — 8-канальний підсилювач з DSP, 8х100 Вт
  • AF M5.11 bit — 5-канальний підсилювач з DSP, 4х150 Вт + 1х600 Вт
  • AF M8.14 bit — 8-канальний підсилювач з DSP, 8х140 Вт
  • AF С4.10 bit — 4-канальний підсилювач з DSP, 4х150 Вт
  • AF M6D — 6-канальний підсилювач, 4х220 Вт
  • AF M4D — 4-канальний підсилювач, 4х260 Вт
  • AF M1D — моноблок, 1х1000 Вт
  • AF С4D — 4-канальний підсилювач, 4х150 Вт

Автор публикации

не в сети 4 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий