Обзоры

Bang & Olufsen Beolab 8 компактний гучномовець

Bang & Olufsen Beolab 8 компактний гучномовець

Головною особливістю стенду компанії на виставці CEDIA Expo 2023 у Денвері, штат Колорадо стала нова компактна бездротова акустика Bang & Olufsen Beolab 8. Напередодні офіційного запуску у жовтні 2023 року, новий Beolab був продемонстрований на виставці житлових інтеграцій як втілення універсальності. Цей динамік, доступний у різних варіантах обробки та з широким набором монтажних аксесуарів для різних варіантів застосування, обіцяє стати справді популярною моделлю.

Beolab 8 компактний гучномовець для домашнього кінотеатру

Дизайн

Новий Beolab 8 створений для того, щоб виглядати красиво, незалежно від того, де та як розміщено динамік. Алюмінієвий корпус — це злиття сфери та циліндра, об’єднаних у суцільну форму, демонструючи досконалість майстерності відомої фабрики Bang & Olufsen Factory 5. Beolab 8 виготовляється або з дерев’яними ламелями виробництва Данії, або з тканинною передньою частиною. Це характерний дизайн продуктів Beolab і Beosound від Bang & Olufsen, зокрема Beosound Theatre, Beolab 28 і Beolab 50.

Bang & Olufsen Beolab 8 компактна колонка огляд

Скляний інтерфейс у верхній частині динаміка створює ідеальну поверхню для керування. Останній штрих — нанесена лазером марка Bang & Olufsen.

Bang & Olufsen колонка 2023

Використовуючи досвід Bang & Olufsen у виробництві алюмінію, кожен із чотирьох варіантів підставок є витонченим і скульптурним. Водночас як настільна підставка створює ілюзію невагомості, непомітний стельовий кронштейн і підлогова підставка відполіровані до досконалості. Останній штрих — нанесена лазером марка Bang & Olufsen.

Звук

Згідно зі скандинавськими традиціями дизайну, де форма слідує за функцією, корпус динаміка одночасно створює естетичний об’єкт і покращує акустику динаміка. Завдяки платформі Mozart від Bang & Olufsen, новий Beolab 8 є автономним продуктом, який легко підключається через Wi-Fi 6 і Bluetooth 5.3. Beolab 8 має вбудовані Powerlink і Wireless Powerlink. Таким чином, можна підключатися до телевізорів і аудіосистем, виготовлених понад 30 років тому – з надійністю та точністю.

Але, зрештою, саме якість звуку динаміка Bang & Olufsen виділяється завдяки його системі з трьох динаміків, що складається з 16-мм високочастотного динаміка, 3-дюймового середньочастотного динаміка та 5,25-дюймового низькочастотного динаміка. Використано підсилювачі по 50 Вт класу D для твітера та середньочастотника, а також 200 Вт класу D для низькочастотного динаміка. Beolab 8 може автоматично калібрувати кімнату за допомогою вбудованого мікрофона та відтворювати ширший та розсіяний звук, що заповнює кімнату, за допомогою “Beam width control”.

Функціональні можливості

За допомогою технології ультраширокого діапазону акустика Beolab 8 робить більше, ніж просто адаптується до приміщення, в якому вона розміщена. Вона також може застосовуючи додаток Bang & Olufsen в телефоні користувача направити звук у бажане місце

Beolab 8 може працювати в парі, забезпечують ще більш приголомшливу звукову сцену. І незалежно від того, як ви розміщуєте Beolab 8, спеціальний мікрофон зчитує простір, адаптуючи та налаштовуючи звучання для оптимального відтворення. Тож ви можете зануритися в точний потужний стереозвук.

Незалежно від того, чи це найкраща звукова система в домі, чи єдина звукова система, Beolab 8 можна використовувати як системний динамік для створення захоплюючого домашнього кінотеатру за допомогою найновіших високоякісних динаміків Bang & Olufsen або навіть традиційних динаміків 1984 року. Але найбільш вражаючою була демонстрація на CEDIA Expo 2023 системи з шістьма гучномовцями Beolab 8 у конфігурації об’ємного звучання – з двома спереду, двома з боків і двома стельовими.

компактний гучномовець для домашнього кінотеатру

Майбутнє

Щодо сталості, Beolab 8 розроблена з урахуванням останніх технологічних стандартів, дозволяючи проводити постійне налаштування, обслуговування та модернізацію з плином часу. Колонку можна замовити в різних варіантах кольору, зокрема сріблясто-натуральну алюмінієву, золотисту або чорну антрацит, а захисні панелі доступні з дуба, світлого дуба, темного дуба або класичної тканини. Також буде доступна індивідуальна опція. Колонка розроблена з дотриманням принципів Cradle-to-Cradle – філософії дизайну, яка дозволяє активно розробляти продукти для майбутнього.

Ціни починаються від 2499 євро або 2749 доларів США.

бездротові колонки огляд Bang & Olufsen

Придбати можна за посиланням https://beoplay.com.ua/

Автор публикации

не в сети 27 минут

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий