Новости Обзоры

Bang & Olufsen Ferrari Collection огляд аудіосистем

Bang & Olufsen Ferrari Collection огляд аудіосистем

Два культові бренди – Bang & Olufsen і Ferrari – об’єднались для створення спеціальної колекції з чотирьох продуктів B&O у новому, безпомилково впізнаваному дизайні Ferrari за матеріалами, якістю та кольором. До складу серії входять бездротові накладні навушники Beoplay H95, бездротові внутрішньоканальні навушники Beoplay EX, Beosound Explore — портативна вулична бездротова акустика, Beosound 2 — бездротова акустична система для дому.

Колекційна версія Beoplay H95 Ferrari Edition виконана у вугільно-чорному кольорі Ferrari і прикрашена лазерною гравіровкою логотипу B&O і гарцюючого коня Ferrari. Під чашками навушників розташовані титанові грилі динаміків, анодовані червоним кольором, спеціально вибрані для цього співробітництва.

Beoplay H95 Ferrari Edition

Навущники мають функцію адаптивного активного шумопоглинання, яке можна регулювати, просто обертаючи алюмінієве кільце. H95 оброблені м’якою шкірою і забезпечують до 38 годин безперервного прослуховування.

Два 40-мм титанових динаміка з неодимовими магнітами були ретельно відібрані та налаштовані для Beoplay H95, щоб покращити точність звуку та низькочастотні характеристики.

Нові бездротові технології ґарантують, що Beoplay H95 може забезпечити до 38 годин безперервного відтворення за нормальних рівнів прослуховування з увімкненим ANC.

Beoplay EX Ferrari Edition

Beoplay EX Ferrari Edition – ці повністю бездротові флагманські навушники Bang & Olufsen створені з данською точністю і італійським темпераментом. Вони включають активне шумопоглинання і поставляються в комплекті з чохлом для бездротової зарядки, що забезпечує до 20 годин відтворення. Шість вбудованих мікрофонів дозволяють використовувати навушники для прийому телефонних дзвінків або приєднання відеоконференцій. Незважаючи на мініатюрні розміри, Beoplay EX пропонують більш насичені баси та неперевершений рівень деталізації для такої компактної форми. Неодимові драйвери діаметром 9,2 мм у кожному навушнику забезпечують потужність завжди і всюди.

Beosound Explore Ferrari Edition

Beosound Explore Ferrari Edition – портативна акустична система створена для активного відпочинку. Де б ви не знаходилися, бездоганна якість звуку Beosound Explore завжди буде з вами. А завдяки міцному, стійкому до подряпин і повністю пило- і водонепроникному корпусу, вона залишатиметься цілою та неушкодженою. Beosound Explore відтворює дивовижно насичені баси для колонки такого розміру, перевершуючи ваші очікування. Обробка панелі з високою точністю забезпечує звук True360, за який відповідають два 1.8-дюймові повнодіапазонні динаміки, що володіють великим акустичним потенціалом.

Beosound 2 Ferrari Edition – потужна бездротова акустична система невеликих розмірів для дому. Beosound 2 забезпечує звук на 360 градусів, а гнучка конструкція дозволяє розмістити його на підлозі, столі чи поличці. Також акустику можна легко переміщувати з кімнати в кімнату. Функція Active RoomSense і вбудовані дистанційні датчики поєднуються з інтелектуальними технологіями.

Beosound 2 Ferrari Edition

Конічний алюмінієвий корпус злегка піднятий над підлогою, забезпечуючи якісне звучання низькочастотних динаміків. Налаштування, підключення та відтворення виконуються легко та швидко. А завдяки Bluetooth, AirPlay 2, Spotify Connect, вбудованій технології Chromecast або DLNA можна відтворювати музику як вам зручно.

Наразі колекція доступна в продажу в окремих салонах Bang & Olufsen по всьому світу за посиланням https://www.bang-olufsen.com

Автор публикации

не в сети 22 минуты

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий