Новости

Bowers & Wilkins Pi7 S2 та Pi5 S2 навушники безпровідні

Bowers & Wilkins Pi7 S2 та Pi5 S2 навушники безпровідні

Компанія Bowers & Wilkins оновила безпровідні навушники Pi7 і Pi5 новою системою шумозаглушення. Оновлені моделі мають назву Bowers & Wilkins Pi7 S2 та Pi5 S2 відповідно. Обидві відрізняються покращеним звуком, збільшеним часом автономної роботи та вдосконаленим дизайном. Перше покоління навушників Bowers & Wilkins вперше було представлено в квітні 2021 року.

Обидві моделі другого покоління пропонують вдосконалений бездротовий зв’язок. Завдяки оновленій конструкції антени зі збільшеним радіусом дії Pi7 S2 та Pi5 S2 зберігають стабільний сигнал на відстані до 25 метрів. Висока ефективність Bluetooth, за словами виробника, забезпечує якісне відтворення звуку.

Нові безпровідні навушники Bowers & Wilkins Pi7 S2 та Pi5 S2 також відрізняються кращою автономністю. Обидві моделі забезпечують до п’яти годин прослуховування на одній зарядці разом із підтримкою швидкої зарядки. Швидка зарядка дозволить користувачам отримати додаткові дві години прослуховування лише за 15 хвилин. Зарядні футляри також мають вбудовану батарею, що забезпечує ще 16 годин роботи для Pi7 S2 і 19 годин для Pi5 S2.

Bowers & Wilkins навушники з шумозаглушенням

Bowers & Wilkins Pi7 S2 тепер доступні у трьох преміальних кольорах: Satin Black, Canvas White і Midnight Blue. Для Pi5 S2 є чотири варіанти кольору: Cloud Gray, Storm Grey, Spring Lilac і Sage Green. 

Завдяки повній інтеграції з додатком B&W Music навушники пропонують просте налаштування та конфігурацію режимів шумозаглушення. Розділ «Музика» також підтримує потокове аудіо у високій роздільній здатності безпосередньо з вашого мобільного пристрою через такі сервіси, як Qobuz, Tidal і Deezer.

Pi7 S2 також підтримує опцію Wireless Audio Transmission (бездротова передача аудіо), яка була представлена в навушниках першого покоління. Ця технологія дозволяє передавати аудіо з зовнішнього джерелаі, як-от бортова розважальна система, на навушники за допомогою зарядного футляра.

Користувачі можуть налаштовувати свої навушники за допомогою програми з простим інтерфейсом, а також керувати відтворенням звуку за допомогою сенсорної кнопки на кожному навушнику. Обидві версії пропонують підтримку голосового помічника через Siri або Google Assistant. Програма B&W також пропонує точне налаштування різноманітних параметрів аудіо.

На правах флагманської моделі в лінійці бездротових навушників, Bowers & Wilkins Pi7 S2 пропонує підтримку Qualcomm aptX Adaptive. Технологія забезпечує передачу музики у високій роздільній здатності із сумісних платформ і пристроїв із 24-бітною/48 кГц бездротовою передачею між кожним навушником. Вони оснащені фірмовими 9,2 мм приводами, об’єднаними зі збалансованим арматурним драйвером. Причому кожен із чотирьох приводів обслуговується власним підсилювачем.

Bowers & Wilkins Pi7 S2 ціна
Bowers & Wilkins Pi7 S2

Навушники S2 другого покоління також мають вбудовані технології адаптивного шумопоглинання. Вони автоматично аналізують ваше оточення, оцінюють рівень шуму та адаптують інтенсивність шумозаглушення. У такий спосіб вони забезпечують безперебійне та чітке прослуховування. Це поєднується з шістьма мікрофонами, по три в кожному навушнику, для якісного звуку під час здійснення та відповіді на телефонні дзвінки.

Модель Pi5 S2, тим часом, включає технологію TWS для синхронізації між навушниками, поєднану з одним 9,2-мм спеціальним приводом у кожному навушнику. Він підтримує відтворення CD-якості за допомогою aptX бездротової передачі з aptX-сумісних пристроїв. 

Bowers & Wilkins Pi5 S2 навушники
Bowers & Wilkins Pi5 S2

Серед спеціальних можливостей маємо режим шумопоглинання, який вибирає користувач, і “наскрізний” режим. Останній можна використовувати, коли вам потрібно почути щось важливе з вашого оточення. Для якісних телефонних дзвінків Pi5 S2 має два вбудованих мікрофона на кожному навушнику.

Справжні бездротові навушники Bowers & Wilkins Pi7 S2 доступні за ціною 399 доларів, а Pi5 S2 – 299 доларів.

Автор публикации

не в сети 2 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1050Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий