Новости

Chord BerTTi стереопідсилювач потужності 2023

Chord BerTTi стереопідсилювач потужності 2023

Chord Electronics випустила свій найдоступніший стереопідсилювач потужності за технологією ULTIMA під назвою BerTTi (£3995). Новий підсилювач також представляє топологію наступного покоління ULTIMA, фірмову розробку компанії, для новаторської лінійки Table Top (TT). Його можна поєднувати з двома іншими пристроями — Chord Hugo TT 2  (ЦАП/підсилювач/попередній підсилювач) і Hugo M Scaler (автономний апскейлер).

Chord BerTTi — це повністю збалансований 75-ватний стереопідсилювач потужності, який використовує новітню топологію корекції помилок з подвійною прямою передачею. BerTTi безпосередньо замінює свого попередника, TToby, і розширює асортимент підсилювачів з топологією ULTIMA, розроблених власником і засновником Chord Electronics Джоном Франксом. Удосконалена технологія виправлення помилок ULTIMA від Franks контролює та негайно коригує сигнали перед вихідним каскадом для вражаючої точності.

Chord BerTTi має як балансні, так і незбалансовані входи, високоякісні позолочені виходи гучномовців, а також вхід живлення 10 A IEC. Додаткові функції включають два модифікованих джерела живлення для підвищення продуктивності, а також додаткову допоміжну шину живлення для переднього кінця, яка забезпечує додаткову напругу для керування виготовленими на замовлення MOSFET.

Новий ULTIMA-tech BerTTi в поєднанні з роздільною здатністю відзначеного нагородами ЦАП/передпідсилювача Hugo TT 2 ($6725) забезпечує новий рівень звукової продуктивності невеликої системи. Додаток Hugo M Scaler ($5,650) upscaler з можливістю підвищення якості аудіо до 705,6 кГц, 16-кратної рідної роздільної здатності компакт-диска, робить систему з трьома коробками досить переконливою.

Говорячи про новий стереопідсилювач потужності Chord BerTTi, Джон Франкс сказав: «BerTTi використовує нашу власну технологію ULTIMA, яка постійно контролює параметри електричних і теплових характеристик для кожного з силових пристроїв MOSFET, що використовуються в цій вдосконаленій конструкції. Ця додаткова схема додає додатковий рівень контролю в топології силових компонентів, що знижує всі режими спотворень у порівнянні зі звичайними високоякісними конструкціями підсилювачів. BerTTi може без труднощів керувати гучномовцями, від книжкових полиць до найскладніших для керування підлогових акустичних систем.

BerTTi слідує лінійці еталонних підсилювачів потужності повної ширини ULTIMA, включаючи оригінальний флагманський монопідсилювач потужності ULTIMA (780 Вт), послідовні монопідсилювачі потужності ULTIMA 2 (750 Вт) і 3 (480 Вт), ULTIMA 5. (350 Вт) і 6 (180 Вт) стереопідсилювачів потужності, а в травні 2023 року новий ULTIMA INTEGRATED.

Chord підсилювач потужності 2023

Chord BerTTi технічні характеристики

  • Вихідна потужність: 75 Вт на 8 Ом
  • АЧХ: 5 Гц-100 кГц +/- 0,5 дБ
  • Вхідний опір: 100 кОм
  • КНІ: 0,008 %
  • Посилення: 30 дБ
  • SNR: 87 дБ (А-зважений)
Chord BerTTi технічні характеристики

Ціна і наявність

Chord BerTTi вже доступний для попереднього замовлення (постачання очікується у вересні) за ціною £3995.

Для отримання додаткової інформації: chordelectronics.co.uk

Автор публикации

не в сети 53 минуты

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий