Новости

HiFiMAN представляє SVANAR Wireless навушники з ANC

HiFiMAN представляє SVANAR True Wireless ANC Earbuds

HIFIMAN анонсувала SVANAR Wireless ($499), нові еталонні бездротові навушники True Wireless® для аудіофілів. Вони оснащені 10-міліметровим динамічним драйвером, вбудованим підсилювачем і спеціальним ЦАП Hymalaya для аудіосистем, яка зазвичай пов’язана з дротовими моделями.

Повнофункціональний високопродуктивний навушник Bluetooth 5.2 має спеціальну версію багатобітового сходового ЦАП/AMP модуля Hymalaya від HIFIMAN, який забезпечує покращення звуку в порівнянні з вбудованим 1-бітним ЦАП стандартного бездротового приймача. У поєднанні з модулем підсилювача для навушників SVANAR Wireless також забезпечує високу роздільну здатність звуку, яка є детальною та повною, що відображає максимальну якість запису чи прямого ефіру, особливо під час прослуховування файлів високої роздільної здатності LDAC, AAC та SBC.

навушники HIFIMAN SVANAR Wireless

На додаток до Hymalaya DAC, SVANAR Wireless оснащені топологічною діафрагмою HIFIMAN Electronics: діафрагма кожного навушника, яка перетворює механічні вібрації на звук, покрита наночастинковим покриттям, яке сприяє значно більшій деталізації звуку, ніж зазвичай пов’язане з навушниками True Wireless. 

SVANAR Wireless створений для насолоди в дорозі завдяки двом технологіям шумопоглинання — ANC Deep Noise Cancellation і ENC Deep Voice Cancellation. ANC точно визначає та усуває шум до -35 дБ. А для того, щоб голосові дзвінки були чистими та безперешкодними, ENC покладається на штучний інтелект, який імітує слухову систему людини, вилучаючи людський голос і відфільтровуючи сторонні шуми. 

Срібні HIFIMAN SVANAR Wireless у кейсі

Діапазон частот SVANAR Wireless становить від 10 Гц до 35 кГц. Потужність вбудованого підсилювача становить 45 мВт. Середній час роботи батареї становить від 4 до 7 годин залежно від використання. Навушники, кожен з яких важить 8 г, можна заряджати три рази від кейсу, перш ніж знадобиться перезарядити футляр. Крім того, SVANAR Wireless має рейтинг IPX5 щодо стійкості до поту та бруду протягом роботи. 

«SVANAR Wireless є ідеальним прикладом того, чого можна досягти за допомогою правильного поєднання аудіотехнологій і промислового дизайну», — сказав доктор Фан Біан, засновник і генеральний директор HIFIMAN Electronics. «Але, зрештою, все зводиться до виняткової якості звуку, особливо під час насолоди аудіо високої роздільної здатності. Більше ніде нічого подібного немає».

Бездротові навушники HiFiMAN SVANAR будуть доступні в червні 2023 року за ціною 499 доларів на Amazon і в онлайн-магазині HIFIMAN.

Перше враження від HiFiMAN SVANAR True Wireless

Перше враження від HiFiMAN SVANAR True Wireless

Тестувальники повідомляють, що навушники не такі маленькі, як показують фотографії. Зарядний чохол досить унікальний, але не те, що легко поміститься в кишені. Підтримуються вушні вкладиші різних розмірів. 

Нарешті, ANC додає трохи підсилення низьких частот, на відміну від його набагато більш плоскої частотної характеристики з вимкненим ANC.

Автор публикации

не в сети 42 минуты

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий