Обзоры

KEF представляє нову THX акустику для домашнього аудіо

KEF THX акустика для домашнього кінотеатру 2023 огляд

Звук з ефектом занурення продовжує набирати популярність в системах для домашнього кінотеатру, і все більше власників домівок хочуть оновити або створити саме такі власні домашні кінотеатри. Останні доповнення до асортименту екстремальних домашніх кінотеатрів KEF ‒ Ci5160RLM-THX і Ci3160RLM-THX. Це вбудовані архітектурні динаміки, які забезпечують звук з усією деталізацією та глибиною, необхідних для будь-якого аудіоконтенту ‒ чи то фільми, чи гра, чи прослуховування музики.

KEF представляє нову THX акустику для домашнього аудіо

Маючи десятиліття досвіду в розробці гучномовців, компанія KEF випустила інсталяційні гучномовці серії Ci-R, які є прямими послідовниками технологічних інновацій, розроблених для серії Reference бренду ‒ еталону KEF для гучномовців і відтворення звуку з моменту запуску серії в 1973 році. Ці настінні динаміки мають металеве покриття, яке можна фарбувати; вони ідеально поєднуються з інтер’єром будь-якого помешкання та дозволяють слухачам зануритися у фільм і насолоджуватися справжньою атмосферою домашнього кінотеатру, яку можна створити навіть у вітальні.

Динаміки серії Ci-R оснащені масивом драйверів Uni-Q 12-го покоління з технологією KEF Metamaterial Absorption Technology (MAT), яка забезпечує найкращі враження незалежно від місця знаходження слухача в кімнаті. Ci5160RLM-THX і Ci3160RLM-THX мають престижне позначення THX Certified Ultra — запорука того, що вони відтворюють вражаючий кінотеатральний звук і найвищу в своєму класі точність звуку.

Технологія метаматеріального поглинання (MAT) — це дуже складна структура, подібна до лабіринту, яка поглинає 99% небажаного звуку з тилу динаміка, забезпечуючи чіткіші та природніші характеристики високих частот — і серія Ci-R реалізувала переваги цієї новаторської технології для вбудованих динаміків.



«Приховуйте динаміки, а не звук» — це концепція кожної архітектурної колонки KEF. Вірні цій концепції, нові динаміки розроблені таким чином, щоб мати стриманий зовнішній вигляд і найкращі в своєму класі акустичні характеристики, забезпечуючи захоплюючий звуковий ландшафт. Ci5160RLM-THX і Ci3160RLM-THX доступні в алюмінієвому сріблястому кольорі, передня панель з анодованого сріблястого алюмінію, включаючи масиви Uni-Q і басові динаміки. Гучномовці також оснащені магнітними металевим грилями, які можна пофарбувати в колір відповідно до стилю інтер’єру. 

KEF Ci-R series

Чорну тканинну решітку можна придбати як додатковий аксесуар.

KEF Ci5160RLM-THX і Ci3160RLM-THX продаються за $2999,99 і $1999,99 відповідно.
Придбати за посланням www.KEF.com

Автор публикации

не в сети 17 минут

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий