Авто

KENWOOD DMX6001CW ресивер з підтримкою CarWork

KENWOOD DMX6001CW ресивер з підтримкою CarWork

KENWOOD USA оголосила про випуск свого останнього автомобільного мультимедійного ресивера з «CarWork» KENWOOD DMX6001CW.

KENWOOD CarWork — це програмне забезпечення, яке дозволяє зайнятим людям продовжувати працювати під час подорожі. Користувач може взаємодіяти з електронними таблицями та презентаціями, або ж навіть писати комп’ютерний код. Інтерфейс CarWork створює враження, що ви продовжуєте працювати за своїм комп’ютером.

Про KENWOOD DMX6001CW

KENWOOD CarWork

Новий ресивер KENWOOD оснащений усіма функціями, які можуть знадобитися сучасному користувачеві для того, щоб продовжити роботу з автомобіля. До них належать підтримка Bluetooth, наявність інтерфейсу USB, зручний інтерфейс та програмне забезпечення. Також виробник подбав про те, щоб водієві було максимально комфортно управляти ресивером. Таким чином, з KENWOOD CarWork ви можете використовувати елементи керування на кермі в якості кнопок для взаємодії з програмами на головному пристрої.

На чіткому захищеному 6,8-дюймовому сенсорному екрані ресивера KENWOOD DMX6001CW можуть відображатися таблиці, презентації та інша пов’язана з роботою інформація. Менеджер із продукції KENWOOD Рік Нотцлі описує екран як «просто дивовижний».

Відповідаючи на запитання, яке стосувалося проблем з безпекою під час використання CarWork з KENWOOD DMX6001CW, Джон Лукас, віцепрезидент із продажу KENWOOD, сказав: «Ми рекомендуємо людям використовувати розширені бізнес-функції лише на шосе. Підґрунтям для такої поради є той факт, що на шосе водій менш схильний до раптових небезпек. Ми вважаємо, що будь-яка передбачувана небезпека або витрати на страхування більш ніж компенсуються підвищенням продуктивності».

Виконавчий віцепрезидент Дейв Хоуг сказав: «Я пишаюся тим, що ми перша компанія на ринку автомобільних аудіосистем, яка презентувала такий потужний і різноманітний продукт, як CarWork. 

Ми вимагатимемо від усіх наших представників використання цього дивовижного інструменту. Він навіть має спеціальний режим Rep, який переводить систему в режим сну на термін до 28 днів.  

У KENWOOD ми розглядаємо всі нові продукти через призму екологічності. Ми завжди запитуємо, чи матиме виробництво нашого нового продукту негативний вплив на  навколишнє середовище. З новим ресивером ми впевнені, що його виробництво є безпечним і екологічним. Весь пластик, який використовується в DMX6001CW, не містить PABA (під час його виготовлення не використовується органічна сполука бісфенол А), а всі метали підлягають переробці».

Рекомендована роздрібна ціна KENWOOD DMX6001CW становить $1800,00. Новий ресивер буде доступний у вересні 2025 року.

JVCKENWOOD USA Corporation

JVCKENWOOD USA Corporation є дочірньою компанією JVCKENWOOD Corporation. 

JVCKENWOOD USA Corporation відповідає за маркетинг, продажі та підтримку продуктів JVC та Kenwood на ринку США. 

Це провідний розробник автомобільних розважальних продуктів для споживчого ринку, систем двостороннього радіозв’язку для громадської безпеки, приватних промислових/аматорських користувачів, а також відеообладнання для професійних ринків. 

Щоб отримати детальну інформацію, відвідайте вебсайт http://us.jvckenwood.com і www.kenwood.com/usa.

Автор публикации

не в сети 1 час

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий