Новости

OnePlus Nord Buds 2 бюджетні навушники з шумопоглинанням

OnePlus Nord Buds 2 бюджетні навушники з шумопоглинанням

Сьогодні OnePlus презентувала друге покоління своїх бюджетних навушників OnePlus Nord Buds. Nord Buds 2 коштують на 50 відсотків дорожче минулорічного оригіналу, але натомість вони пропонують кілька оновлень.

Виробник стверджує, що його нові бюджетні бездротові навушники пропонують кращі баси та високу якість зв’язку.

OnePlus Nord Buds 2 мають 12,4-мм титанові динаміки, як і оригінальна версія навушників. Проте вони додають активне шумопоглинання — до 25 дБ, згідно з інформацією від виробника. 

OnePlus гарантують, що Nord Buds 2 допоможуть вам зосередитися на прослуховуванні та абстрагуватися від навколишнього світу. Як і більшість навушників з ANC, вони також пропонують режим прозорості, і ви можете швидко перемикатися між доступними режимами прослуховування. 

Крім того, компанія наголошує на тому, що Buds 2 використовує ШІ для оптимізації звуку, деталізації басів без втрати чіткості чи спотворення.

Чіткість дзвінків була одним із наших зауважень щодо навушників Nord Buds 2022 року, і OnePlus стверджує, що в новій моделі усі проблеми були усунені. Компанія каже, що алгоритми штучного інтелекту поєднується з можливостями вбудованої системи з подвійним мікрофоном. У такий спосіб система посилює ваш голос, робить його чіткішим і розмиває шум вашого оточення. 

OnePlus Nord Buds навушники бездротові

Як і їхні попередники, Nord Buds 2 використовують кодек AAC і підтримують Dolby Atmos. Також користувачі можуть налаштувати звук навушників за допомогою попередньо визначених профілів еквалайзера. Крім того, вони мають захист від води та пилу за стандартом IP55 і мають функціональні сенсорні елементи керування.

Виробник також стверджує, що батарея навушників забезпечить до семи годин автономної роботи та 36 годин загалом (з вимкненим ANC) із запасом батареї зарядного футляра. Ви також нібито можете додати п’ять годин автономної роботи (також з вимкненим ANC) лише за 10 хвилин зарядки.

OnePlus Nord Buds 2 доступні вже сьогодні в білому та сірому кольорах за 60 доларів. Ви можете замовити їх на веб-сайті OnePlus.

Технічні характеристики

  • Розміри: 28,9 x 67,99 x 35,5 мм
  • Вага: 37,5 г (з футляром), 4,7 г (один навушник)
  • Bluetooth: 5.3
  • Радіус дії Bluetooth: 10 м
  • Мікрофон: Є
  • Голосовий помічник: Є
  • Водостійкість: Є
  • Сенсорне управління: Є
  • Додаткові функції: захист від води і пилу IP55, режим низької затримки (Low Latency), режим прозорості (Transparency Mode), зарядка USB-C

Автор публикации

не в сети 1 час

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий