Авто

Volvo EX90 з автомобільною акустикою Bowers & Wilkins

Bowers & Wilkins акустика автомобільна для Volvo EX90

Компанія Bowers & Wilkins продовжує співпрацювати з Volvo Cars, оголосивши про нову модель найвищого рівня – аудіосистему під назвою High Fidelity Sound у новому повністю електричному позашляховику Volvo EX90.

Система має культові та перевірені технології гучномовців, які ідеально інтегровані в Volvo EX90. Оснащений High Fidelity Sound від Bowers & Wilkins Volvo EX90 матиме 25 високопродуктивних динаміків, включно з останньою ітерацією культової технології Tweeter-on-Top, фірмові конуси Continuum™ і потужність 1610 Вт. Система доповнюється найсучаснішим форматом декодування Dolby Atmos.

Компанія Bowers & Wilkins з самого початку розробки Volvo EX90 співпрацювала з дизайнерами та аудіоінженерами Volvo Cars для забезпечення найкращого у своєму класі відтворення звуку завдяки оптимізації розміщення динаміків всередині автомобіля та налаштуванню аудіосистеми таким чином, аби забезпечити відтворення музики саме так, як задумав художник. Цю філософію Bowers & Wilkins називають «справжнім звуком».

Volvo EX90 з автомобільною акустикою Bowers & Wilkins

Ден Шеферд, старший директор відділу автомобільних партнерств компанії Bowers & Wilkins, сказав: «Працюючи з Volvo Cars із самого початку проєкту Volvo EX90, ми створили справжне і точне звучання, яке, ми впевнені, сподобається кожному слухачеві».

Основні особливості аудіосистеми преміум-класу Bowers & Wilkins для Volvo EX90 включають фірмову технологію Tweeter-on-Top. Розташувавши твітер у власному окремому корпусі у верхній частині приладової панелі, інженери Bowers & Wilkins зменшили акустичне відбиття від лобового скла і таким чином забезпечили детальний і реальний звук. Твітер має подвійний купол з надзвичайно тонкого алюмінію, який підтримується більш товстим кільцем для додання жорсткості та зменшення спотворень на найвищих частотах і гучності.

Крім того, конуси Continuum™ забезпечують автентичність і точність звуку середніх частот для реалістичного відтворення звуку в салоні автомобіля. Динаміки з технологією Continuum™ використовуються в студіях звукозапису по всьому світу, включно з Abbey Road Studios у Лондоні, і їх можна знайти у флагманських гучномовцях Bowers & Wilkins серії 800 Diamond.

Для забезпечення об’ємного звуку Volvo EX90 має по два динаміка в підголівниках на кожному з передніх сидінь і чотири динаміки на стелі, які діють як висотні канали в Dolby Atmos. Повністю захоплююча аудіосистема з підтримкою Dolby Atmos вдосконалена інтелектуальною технологією, що дозволяє слухачам налаштувати звук відповідно до особистих смаків. Студійний режим повторює нейтралітет студії звукозапису та може бути оптимізованим для пасажирів на всіх сидіннях, або для водія чи для пасажирів на задніх сидіннях.

Individual Stage дарує відчуття артиста, який виступає тільки для вас, у той час як у салоні автомобіля відтворюється акустика Гетеборзького концертного залу.

Bowers & Wilkins автомобільні динаміки в підголівниках сидінь dolby atmos в авто
Вбудовані в підголів’я динаміки

Колонки Bowers & Wilkins використовуються в студіях звукозапису по всьому світу, в тому числі в культовій студії Abbey Road у Лондоні. Спираючись на більш ніж 50-річний досвід аудіо та майстерність, Premium Sound від Bowers & Wilkins відкриває нові горизонти, коли справа доходить до найвищої якості звук у новому позашляховику Volvo EX90.

Додаткова інформація про Bowers & Wilkins на сайті

Автор публикации

не в сети 3 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий