Новости Обзоры

Devialet Mania портативна колонка з метаморфічним звуком

Devialet Mania портативна колонка з метаморфічним звуком

Devialet Mania ціна: $790

А чи вистачить вашої любові до Hi-Fi та дизайнерських шедеврів для того, щоб витратити $790 на портативну бездротову колонку?

За 15 років свого існування Devialet встигли створити безліч інноваційних аудіосистем. Нашими фаворитами, без сумніву, є гучномовці Devialet Phantom, навушники Devialet Gemini та звукова панель Devialet Dione

Devialet вдихнули дух французької революції в традиційний Hi-Fi, поділилися своїм баченням естетики та краси, постійно експериментували з формами та конфігураціями. 

Приголомшливі акустичні системи французького виробника стали причиною того, що решта представників галузі змінили свій підхід до дизайну, який вони зберігали впродовж десятиліть. 

Devialet Mania Opera de Paris
Devialet Mania Opéra de Paris ($990)

Нова бездротова колонка Devialet Mania, безумовно, відрізняється від більшості пристроїв цієї категорії. Але, будемо відвертими, навіть 790 доларів — це забагато як для портативної акустики. Що вже й казати про версію Devialet Mania Opéra de Paris за 990 доларів з декораціями, виготовленими з 24-каратного золота.

Devialet Mania дизайн та особливості

Devialet чітко розуміють, що в 2022 році у споживачів є безліч варіантів, коли йдеться про бездротові аудіосистеми, і що саме неповторне враження від дизайну є реальною відмінністю Devialet від інших виробників. Інтригуючий термін “метаморфічний звук” стосується функціональних можливостей акустичної системи Mania, а саме “розумного” стереокалібрування.

Devialet Mania призначена для того, щоб її можна було носити з собою. Але, на відміну від DALI KATCH G2, колонка Mania має міцну ручку, яка фактично є продовженням корпусу. Як Mania, так і KATCH G2 мають вбудовані драйвери з обох боків корпусу. Крім того, на ручці для транспортування знаходяться елементи керування, які спрощують процес керування та налаштування.

колонка Devialet Mania характеристики

Додаткова інформація для тих, хто полюбляє слухати музику на вулиці, на задньому дворі або на пляжі: колонка Devialet Mania має рейтинг IPX4 захисту від бризок води та забезпечує до 10 годин автономної роботи.

Серед додаткових аксесуарів, які ви можете придбати для своєї нової колонки, варто виділити Devialet Mania Station. Це опціональна док-станція для бездротової зарядки, яка коштує 80 доларів. Щоб зарядити колонку, встановіть її на зарядну станцію (переконайтеся, що колонка надійно зафіксована на місці), після чого зачекайте декілька годин. Процес повного відновлення заряду акумулятора займає приблизно 3 години.

док-станція Devialet Mania Station
Док-станція Devialet Mania Station ($80)

Технології та функціонал

Як ми вже зазначали вище, Devialet Mania має унікальну зовнішню та внутрішню конструкцію. Система використовує динаміки 4 динаміки повного діапазону та 2 басових драйвери для всенаправленного звуку. Більше того, супутня технологія розумного калібрування звуку коригує інтенсивність роботи кожного динаміка і адаптує звукову сцену в залежності від місця розташування колонки. 

Devialet Active Stereo Calibration стереокалібрування акустики
Масив динаміків: 4 full-range та 2 вуфери

Стереокалібрування ASC реалізується за допомогою чотирьох мікрофонів, розміщених у основі динаміка. Результати аналізу акустичного простору навколо колонки надають системі всі необхідні дані для калібрування каналів. 

Серед сучасного функціоналу Mania: вбудований голосовий помічник Alexa, а також підтримка стрімінгових сервісів AirPlay 2 і Spotify Connect. Devialet Mania працює на DOS2 (Devialet Operating System, версія 2, 2018 рік), тій же операційній системі, що і Devialet Phantom та Devialet Dione.  DOS2 забезпечує більшу гнучкість у способах взаємодії кількох продуктів один з одним, у порівнянні з першою версією ОС. 

З супутньою програмою керування Devialet App користувач легко впорається з налаштуваннями колонки. Насолоджуйтесь покращеною якістю звуку через Wi-Fi, об’єднуйте декілька пристроїв Devialet у стереопари, експериментуйте з налаштуваннями еквалайзера і т.д.

Характеристики Devialet Mania

Масив динаміків: 4 алюмінієві повнодіапазонні динаміки + 2 низькочастотні динаміки

Частотний діапазон: 30 Гц – 20 кГц

Максимальний рівень гучності: 95 дБ SPL на відстані 1 метр

Час автономної роботи: 10 годин

Захист від води: ступінь захисту IPX4

Голосове управління: вбудована Alexa (включаючи мікрофон)

Процесор: 4 х ARM Cortex-A53, процесор 1,4 ГГц

Сумарна потужність підсилювачів: 2 x 38 Вт класу D для вуферів, 4 x 25 Вт класу D для full-range динаміків

Батарея: Вбудований акумулятор 3200 мАг USB-C PD 12 В 2,5 А

Потужність: <2 Вт (в режимі очікування) <0,5 Вт (у вимкненому стані)

Розміри: 176 мм х 193 мм х 139 мм

Вага: 2,3 кг

Комплектація

  • Бездротова колонка Devialet Mania
  • USB-C зарядний пристрій та Power Unit
  • User guide
  • Кейс для транспортування

Автор публикации

не в сети 3 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий