Авто Новости

Аудіосистема Sonus faber в Maserati Grecale

Аудіосистема Sonus faber в Maserati Grecale

Італійський виробник високоякісних акустичних систем Sonus faber повідомляє про продовження співпраці з Maserati. Цього року акустика Sonus faber стала доповненням нового позашляховика Maserati Grecale.

Компанія Sonus faber подбала про те, щоб динаміки були виготовлені із натуральних матеріалів. Так, наприклад, в асортименті виробника є твітери з шовковим куполом та СЧ-динаміки з паперовими дифузорами.

Домашня акустика Sonus faber відома своєю музичністю, прозорістю та ідеальним балансом високих, середніх та низьких частот. Істиний звук «Voice of Sonus faber» заснований на правильному узгодженні часу, фази і амплітуди між високочастотним і середньочастотним динаміками. Команда інженерів Sonus faber змогла перенести цю концепцію в автомобільну аудіосистему завдяки ретельно продуманому дизайну та розміщенню драйверів, акустичній обробці та передовому програмному забезпеченню. Інженери Maserati також зробили чудову роботу, мінімізувавши шум дороги та вітру в салоні.

колонки sonus faber автомобільна акустика sonus

В Sonus faber заявляють, що вони в першу чергу думали про те, як оптимізувати звук для водія. Але вони також налаштовували систему для забезпечення оптимальної якості звуку для усіх пасажирів, таким чином, всі слухачі отримують чудові враження від прослуховування.

Maserati Grecale доступний з двома варіантами аудіосистеми Sonus faber: Sonus faber Premium (стандарт) та High Premium (опціональні покращення). Обидва комплекти акустики були розроблені та спроектовані в Італії та включають фірмові твітери з шовковим куполом та середньочастотні динаміки з паперовим дифузором. Вбудовані драйвери забезпечують плавну частотну характеристику та деталізовану звукову сцену.

Система High Premium складається з семи високочастотних динаміків, дев’яти середньочастотних динаміків, чотирьох низькочастотних динаміків та одного сабвуфера (всього 21 випромінювач). Сабвуфер вбудований у спеціально виготовлений корпус, щоб забезпечити гучне та гдлибоке відтворення басів. Подвійний модуль підсилювача DSP класу D потужністю 1285 Вт живить всю аудіосистему, 200 Вт посідає лише сабвуфер. Елементи управління еквалайзером дозволяють налаштовувати звук на свій смак за допомогою спеціального повзунка, який регулює низькі частоти сабвуфера.

maserati сонус фабер акустика

Акустика High Premium доступна для всіх моделей Maserati Grecale як опціональне доповнення. У версіях Grecale Modena і Trofeo система High Premium поставляється в пакеті Premium Plus (3500 доларів для Modena, 4200 доларів для Trofeo).

Базова версія Sonus faber доступна для всіх автомобілів Grecale в якості аудіосистеми за замовчуванням. Цей комплект акустики також розроблений компанією Sonus faber, проте, на відміну від High Premium-пропозиції, він складається з меншої кількості динаміків (14 замість 21) та використовує підсилювач меншої потужності (860 Вт проти 1285). Але насправді, якщо ви збираєтеся витратити на машину більше 60 000 доларів, чому б не отримати насолоду від рівня High Premium за додаткову плату.

позашляховик Maserati Grecale аудіосистема sonus faber

Генеральний директор Sonus faber Джефф Піджі заявив: «Аудіосистема Sonus faber High Premium у новому автомобілі Maserati Grecale використовує вдосконалені технології нашої системи MC20, відзначеної нагородою EISA».

Автор публикации

не в сети 4 часа

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий