События

High End Munich 2023: виставка High End акустики

High End Munich 2023 європейська виставка High End акустики

Сьогодні ми поговоримо про High End Munich 2023, щорічну виставку, яка об’єднує 800 виробників High End акустики з усього світу в столиці Баварії.

Готуючись до аудіошоу High End у 2023 році, яке знову відбудеться в MOC у Мюнхені, німецька компанія High End Society повідомила, що всі кімнати для експонентів повністю заповнені. За словами організатора, на популярні атріуми з відкритими просторами кількість запитів значно перевищувала кількість доступних місць.

Квитки для відвідувачів на High End 2023 можна придбати лише онлайн. Будь ласка, зверніть увагу: четвер і п’ятниця зарезервовані виключно для професійних відвідувачів. У суботу експоцентр працює з 10 до 18 години, а в неділю виставка відкрита для відвідувачів з 10 до 16 години. 

Буде представлено багато знайомих імен (і, звичайно, не дуже знайомих, але з абсолютно новими продуктами). Серед учасників виставки ви можете побачити таких гравців: Audio Research, Burmester, Chord Electronics, Copland, Dali, Dan D’Agostino, Focal, Fyne Audio, Naim Audio, Mark Levinson, Musical Fidelity, PMC, Sonus Faber і Wilson Benesch. 

Повний список учасників виставки (800 брендів з усього світу) ви можете переглянути за посиланням.

High End Munich 2023 дати проведення

High End Munich 2023 дата проведення

Дати:

  • Четвер, 18-е травня (10:00-18:00, лише для відвідувачів із професійною діяльністю);
  • П’ятниця, 19-е травня (10:00-18:00, лише для відвідувачів із професійною діяльністю);
  • Субота, 20-е травня (10:00-18:00, відкрито для публіки) 
  • Неділя, 21-е травня (10:00-16:00, відкрито для публіки)

Місце проведення:

  • MOC München, Lilienthalallee 40, 80939, Мюнхен, Німеччина

Вартість квитків:

  • Субота, 20-е травня: 20 євро 
  • Неділя, 21-е травня: 10 євро

Купуйте квитки тут

High End Munich 2023 учасники виставки

Astell & Kern

Компанія Astell & Kern, один з найвідоміших виробників портативних Hi-Res плеєрів, запропонує відвідувачам High End Munich 2023 можливість ознайомитись із лінійкою відзначених нагородами плеєрів і підсилювачів для навушників. Окрім флагманських пристроїв, відвідувачі виставки також зможуть першими побачити деякі майбутні концепти та нові розробки Astell & Kern. 

Крім того, спеціальна подія лише за запрошеннями в суботу (20 числа) надасть учасникам можливість зустрітися з лауреатом премії GRAMMY джазовим гітаристом і композитором Елом Ді Меолою, який цього року є амбасадором бренду Astell & Kern на шоу High End.

Cambridge Audio

Cambridge Audio зарезервували достатньо місця для своїх майданчиків, як усередині, так і за межами виставкових залів. Ми задоволені цією новиною, оскільки цьому виробнику не бракує продуктів для демонстрації. 

Хоча на виставці High End Munich 2023, ймовірно, будуть представлені культові моделі Cambridge Audio Edge (High End підсилювачі та мережевий програвач), ми не здивуємося, якщо цьогорічні стримери AXN10 і MXN10 також будуть присутні. 

Ми більше ніж впевнені, що британський бренд також представить свої нові розробки в Мюнхені цього року. Поки виробник не робив ніяких анонсів, але ймовірність побачити щось нове від Cambridge Audio на High End Munich дуже висока.

dCS

High End Munich 2023 буде такою ж гарною нагодою для усіх зацікавлених відвідувачів протестувати dCS Rossini Apex. Це один з найпотужніших цифро-аналогових перетворювачів на сьогоднішній день. Також рекондуємо звернути увагу на цифро-аналоговий процесор Vivaldi Apex, реліз якого відбувся минулого року. 

Остання річ, про яку варто згадати, це вражаюча технологія Apex Ring DAC. Вона використовується в нових версіях Vivaldi DAC, Rossini DAC і Rossini Player. Усі зазначені пристрої також будуть представлені на виставці цього року.

Fischer & Fischer

Німецький бренд гучномовців Fischer & Fischer представить добірку фірмових акустичних систем. У каталозі виробника зазначено 12 моделей акустичних систем, які виділяються завдяки корпусам із натурального шиферу. Вони будуть живитися від електроніки від Accustic Arts і використовувати компоненти джерела живлення та акустичні кабелі від Mudra Akustik і SilverCom.

Focal та Naim Audio

Цього року і Focal, і Naim увійшли в кураж: французька компанія презентувала нові лінійки акустики Theva (початкового рівня) та Vestia (середнього рівня), а британський бренд — серію Classics, присвячену 50-річчю Naim. 

Naim Classics
Naim Classics

І ми сподіваємося побачити інші High End пристрої від Naim, оскільки святкування річниці компанії ще триває. Focal та Naim проведуть прес-конференцію у четвер (18 травня), перед презентацією нових продуктів. Чи отримаємо ми нарешті новий Naim Nait, представлений у нашому списку бажань на 2023 рік? Будемо сподіватись на це. 

Fyne Audio

Шотландський бренд Fyne Audio, відомий своїми гучномовцями еталонного рівня, майже напевно виступить зі своїми акустичними системами Vintage Fifteen і Vintage Five. Останні є частиною серії, яка була вперше представлена на минулорічній виставці в Мюнхені та на виставці в Брістолі в лютому цього року.

Meridian 

Meridian представить «останній акустичний та візуальний шедевр» із своєї програми Extreme Engineering, яка представляє вершину інновацій та інженерії Meridian. Extreme Engineering була створена, щоб «переосмислити кожен елемент платформи продуктів Meridian». 

Першим плодом цієї праці стала модель DSP8000 XE, випущена у 2021 році. Ця активна акустична система буде демонструватися на High End Munich 2023, в кімнаті Audio Reference в Atrium 3.1. На майданчику Meridian також буде представлено новий продукт. За словами виробника, він «втілює новітні інноваційні технології, розроблені в Extreme Engineering».

NAD

Коли NAD анонсували свій сучасний підсилювач C 3050 LE з вражаючим ретро-дизайном (жовтень 2022), вони заявили, що святкування 50-ї річниці будуть тривати аж до Мюнхенської High End Show. Саме тут, у 1972 році, вперше зародилася ідея створити бренд NAD Electronics. Отже, хто знає, можливо, нас чекає останній пам’ятний запуск від канадського бренду.

ProAc

ProAc повертається на виставку High End вперше з 2019 року, зі стендом і кабінкою для прослуховування, де відвідувачі зможуть протестувати колонки преміум-класу. Компанія ProAc прикрасила Бристольську виставку в лютому демонстраціями своїх колонок на підставках K1 і флагманської моделі K10. Тож ми очікуємо, що ці вражаючі моделі серії K також відправляться в Мюнхен цього року.

Sonus Faber

Sonus Faber Homage
Sonus Faber Homage

Sonus Faber — це бренд, пройти повз який майже неможливо. Цього року Sonus Faber буде вражати відвідувачів виставки, озброївшись нещодавно анонсованими High End колонками Homage. Більше того, компанія обіцяла презентувати сюрприз до 40-ї річниці. Затамувавши подих, слідкуємо за новинами.

Q Acoustics

На High End Munich 2023 відбудеться одна з перших презентацій абсолютно нової серії 5000 Q Acoustics із п’ятьма апаратами, яка була оголошена на початку цього місяця. Виробник обіцяє революцію в продуктивності середніх/басових динаміків за допомогою технології C3 Continuous Curved Cone. За словами британського бренду, це найкраще з обох світів: гучність та глибина низьких частот від прямого конічного конуса та контроль високих/середніх частот від розширеного конуса.

Qobuz

З ціллю поширити ідеї про цінність потокового аудіо високої роздільної здатності, французький музичний сервіс Qobuz проведе дві презентації в суботу (20 числа). На цьому заході відвідувачі зможуть послухати Hi-Res записи з останнього альбому німецького джазового барабанщика та композитора Вольфганга Гаффнера.

Автор публикации

не в сети 1 час

Stereo News

С 1994 года украинское «Stereo & Video», освещает новинки и события, проводит тесты аудио-видео-мультимедийной техники.
Комментарии: 4Публикации: 1053Регистрация: 25-01-2019

Добавить комментарий